lv
PC8hptN29L29PaxnCOjEQfAmMAYAbSMvSwq7cZ3z
469028

Laima Vaikule: 'Doždj' Latvijā ir vajadzīgs, un valdībai tas jāsaprot

Laima Vaikule: 'Doždj' Latvijā ir vajadzīgs, un valdībai tas jāsaprot
Dziedātāja Laima Vaikule sniegusi interviju "TV Rain" ("Doždj"), lai paustu savu atbalstu kanāla darbībai. "Doždj" šobrīd nonācis viedokļu krustugunīs saistībā ar žurnālista Alekseja Korosteļeva izteikumiem par aicinājumu palīdzēt Krievijas armijai. Vaikule uzskata, ka žurnālists ir smagi kļūdījies, taču tas neesot iemesls, lai tiktu traucēta "TV Rain" darbība.
Ornitologi mudina medījamo sugu sarakstā neiekļaut divas sugas
Latvijas Ornitoloģijas biedrība (LOB) topošajos Medību noteikumu grozījumos aicina svītrot no medījamo sugu saraksta garkakli un neiekļaut medījamo sugu sarakstā mērkaziņu, portālu "Delfi" informēja biedrībā.
Irānas ģenerālprokurors paziņo par bēdīgi slavenās tikumības policijas likvidēšanu
Irānas ģenerālprokurors Mohammeds Džafars Montazeri paziņojis, ka izformēs bēdīgi slaveno tikumības policiju, reaģējot uz valstī vairākus mēnešus notiekošajiem protestiem. Tos izraisīja 22 gadus vecās Mahsas Amini nāve pēc tam, kad viņu galvaspilsētā T...
Krīzes dēļ lauku tūrisma uzņēmēji sākuši strādāt pēc iepriekšēja pieteikuma

Energoresursu un pārtikas cenu kāpuma laikā lauku tūrisma uzņēmēji sākuši strādāt pēc iepriekšēja pieteikuma, intervijā aģentūrai LETA sacīja Latvijas Lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" prezidente Asnāte Ziemele.

Taujāta par energoresursu cenu k...



Komentāri