lv
xzo5iRt4bBPsKAISuz7wPagyxXZ22tA027XIPxfW
45724

Latvijas austrumos uzsnidzis pirmais sniegs

Latvijas austrumos uzsnidzis pirmais sniegs

Sestdienas rītā vietām Latvijas austrumu daļā - tai skaitā Gulbenes un Rēzeknes apkaimē - snidzis neliels sniegs, liecina iedzīvotāju ziņojumi sociālajos tīklos.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem zemākā gaisa temperatūra no rīta bija -3,0 grādi Alūksnē. Tā ir arī zemākā gaisa temperatūra valstī kopš pavasara.

Visā valstī debess ir apmākušās, dienvidrietumos sācies lietus.

Jau ziņots, ka sestdien Latvijā no rietumiem ieradīsies atmosfēras fronte - Kurzemē gaidāms lietus, vakarā nokrišņu zona sasniegs valsts centrālo daļu.

Pagājušajā gadā pirmais sniegs bija 24.oktobrī, 2020.gadā - 20.oktobrī, arī citos gados pirmais sniegs galvenokārt novērots oktobrī.

Krievijā kafejnīcā ugunsgrēkā sadeg 13 cilvēki

Naktī uz sestdienu ugunsgrēkā, kas izcēlies vienā no Kostromas kafejnīcām, gājuši bojā 13 cilvēki, ziņo Krievijas mediji.

"Saskaņā ar sākotnējo informāciju par ugunsgrēka upuriem kļuvuši 13 cilvēki," lietotnē "Telegram" pavēstījis Kostromas apgabala gub...

Daniels Pavļuts: Vezums iekustināts, apstāties nedrīkst!
Kustība "Par!" Veselības ministrijas politiskajā vadībā bijusi visus četrus 13. Saeimas sasaukuma gadus - divus gadus Ilze Viņķele, divus - es. Esam uzsākuši būtiskas reformas, un veselības nozare ir un būs mūsu partijas prioritāte arī mūsu turpmākajā ...
Natālija Molla: Kā panākt, lai inovatīvie medikamenti pēc iespējas ātrāk nonāk pie pacientiem
Jaunie medikamenti būtiski maina cilvēku dzīvi. Lielisks inovāciju piemērs ir cilvēka papilomas vīrusa vakcīna, kas ir samazinājusi dzemdes kakla vēža risku gandrīz par 100%, un novērš vairāk nekā 27 000 šī vēža izraisītu nāves gadījumu. 98% C hepatīta...


Komentāri