lv
8a6ntYPQI63PEBTMSxa0s9ZGB0uuMXpK4ftcWUt1
45696

Uldis Tatarčuks: Viedas pilsētas Latvijā

Uldis Tatarčuks: Viedas pilsētas Latvijā
Viedas pašvaldības un pilsētas nozīmē ne tikai ērtas, drošas, energoefektīvas un ilgtspējīgas dzīves vides priekšnoteikums Latvijas iedzīvotājiem, bet arī pamatu eksportspējīgai Latvijas produktu un pakalpojumu attīstībai, Lai ieviestu nepieciešamos risinājumus šādu pilsētu izveidei, ir nepieciešama kopīga, skaidra vīzija un sadarbība pašvaldību, uzņēmumu un iedzīvotāju starpā.
Irāna atzīst lidrobotu piegādāšanu Krievijai
Irānas Ārlietu ministrija sestdien atzinusi, ka Teherāna apgādājusi Krieviju ar bezpilota lidaparātiem, vienlaikus apgalvojot, kas tas noticis vēl pirms atkārtotā krievu iebrukuma Ukrainā.
Lāčplēša dienā militārā parāde nenotiks; šogad pēc pārtraukuma karaspēka skate norisināsies 18. novembrī
Arī šogad Rīgā Lāčplēša dienas militārā parāde nenotiks, tomēr tradicionālā parāde pēc divu gadu pārtraukuma norisināsies Latvijas proklamēšanas gadadienā 18.novembrī, aģentūra LETA uzzināja Aizsardzības ministrijā.
Slēpošanas trašu īpašnieki strādās arī pie paaugstinātām energoresursu cenām

Slēpošanas trašu īpašnieki plāno strādāt arī pie paaugstinātām energoresursu cenām, apstiprināja aptaujātie uzņēmumu pārstāvji.

SIA "Rāmkalni" Mārketinga projektu daļas vadītājs Lauris Kristiāns Užulis aģentūrai LETA sacīja, ka pašlaik nav zināms, kad s...



Komentāri