lv
XvukltKPtJ7WhZWgolldmPaJMrq0y85sZ3fNuxtn
451109

Latvijā gaidāms mākoņains laiks, bet bez ievērojamiem nokrišņiem

Latvijā gaidāms mākoņains laiks, bet bez ievērojamiem nokrišņiem

Šodien Latvijā debesis pārsvarā joprojām būs mākoņainas, bet ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Maksimālā gaisa temperatūra būs -3, -7 grādu robežās, bet vietām piekrastē temperatūra nenokritīsies zemāk par -1, -2 grādiem. Pūtīs lēns austrumu puses vējš.

Rīgā diena būs pārsvarā mākoņaina, tomēr bez nokrišņiem. Pūtīs lēns austrumu puses vējš, un maksimālā gaisa temperatūra būs ap -3, -4 grādiem.

LTRK prezidents: Gaidas par nākamajiem četriem gadiem nav īpaši augstas

Gaidas par nākamajiem četriem gadiem nav īpaši augstas, komentējot jaunās valdības veidošanos un pašreizējās prognozes, aģentūrai LETA sacīja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidents Aigars Rostovskis.

"Sabiedrība ir izdarījusi iz...

Latvijā kontos novembra sākumā bija 1,919 miljoni privatizācijas sertifikātu

Fizisko un juridisko personu kontos šogad novembra sākumā bija 1,919 miljoni privatizācijas sertifikātu, no kuriem 92% pieder fiziskām personām, liecina SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" ("Possessor") publiskotā informācija oficiālajā izde...

Deputāti vērtēs iniciatīvu par pāreju uz četru dienu darba nedēļu

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija nākamajā nedēļā ķersies pie vairāk nekā 10 000 iedzīvotāju parakstītās iniciatīvas par pāreju uz četru dienu darba nedēļu izskatīšanas.

Iniciatīvas autors Denis Meļehovs rosina grozīt Darba likuma131.pantu,...



Komentāri