lv
p1zjkGlneE8Shcm9GfZm2phYcNZgj1OY1o4YiPoN
448100

Tiesībsargs pasniegs gada balvu cilvēku ar invaliditāti atbalstam

Tiesībsargs pasniegs gada balvu cilvēku ar invaliditāti atbalstam
Rīga, 3.dec., LETA. Šodien tiesībsargs pasniegs gada balvu cilvēku ar invaliditāti atbalstam, liecina informācija tiesībsarga biroja mājaslapā.

Rīga, 3.dec., LETA. Šodien tiesībsargs pasniegs gada balvu cilvēku ar invaliditāti atbalstam, liecina informācija tiesībsarga biroja mājaslapā.

Konkursa "Gada balvai cilvēku ar invaliditāti atbalstam" mērķis ir palīdzēt un atbalstīt cilvēkus ar invaliditāti var visdažādākajos veidos.

Konkursa balva tiek piešķirta par aktivitātēm, kas ir sāktas vai īstenotas laika posmā no 2021.gada 1.septembra līdz šī gada 31.augustam. Šogad konkursā ir izvirzītas astoņas nominācijas: "Uzdrīkstēšanās", "Nodarbinātības veicinātājs", "Sociālo tīklu balss", "Izglītotājs", "Bērnu un jauniešu iedvesmotājs", "Gada palīgs", "Pieejamas vides iniciatīvas" un "Kultūras vēstnesis".

Pieteikumus konkursam šogad vērtēja Valsts prezidenta kundze Andra Levite, tiesībsargs Juris Jansons, Invalīdu un viņu draugu apvienības Apeirons valdes priekšsēdētājs Ivars Balodis, Latvijas Nacionālā bibliotēkas Vispārīgās lasītavas vadītāja Zane Zvaigzne, žurnālists un radio personība Aidis Tomsons, Latvijas Pašvaldību savienība padomniece veselības un sociālajos jautājumos Ilze Rudzīte, sabiedriskā aktīviste Patrīcija Anna Vavilova.

LVM decembrī aicina piedalīties svētku radošajās darbnīcas
Rīga, 3.dec., LETA. AS "Latvijas valsts meži" (LVM) decembrī aicina interesentus piedalīties svētku radošajās darbnīcas, aģentūru LETA informē LVM.

Rīga, 3.dec., LETA. AS "Latvijas valsts meži" (LVM) decembrī aicina interesentus piedalīties svē...

Smiltēns apbalvos konkursa "Es lepojos!" laureātus
Rīga, 3.dec., LETA. Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns šodien plkst.12 apbalvos "LUMA mācību centra" organizētā konkursa "Es lepojos!" laureātus - jauniešus pamatskolas un vidusskolas klašu grupā no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja pasākuma...
Akciju cenas mainās dažādos virzienos pēc ASV nodarbinātības datu publicēšanas
Ņujorka, 3.dec., LETA--AFP. Akciju cenas ASV un Eiropas biržās piektdien mainījās dažādos virzienos pēc spēcīgu ASV nodarbinātības datu publicēšanas, kuri radīja bažas, ka ASV Federālā rezervju sistēma (FRS) varētu turpināt agresīvu procentlikmju paaug...


Komentāri