lv
YIcGIkRXR30kiZPdTqVUBw4ceXG6fSZGCtpbo7KA
445157

Talantīgi sportisti ķīlnieku lomā... Sezona sākas ar zemestrīci biatlona saimē

Talantīgi sportisti ķīlnieku lomā... Sezona sākas ar zemestrīci biatlona saimē
"Neesam nekur aizbraukuši, sēžu mājās un skatos sacensības pa televizoru," ar rūgtumu balsī nosaka viens no pēdējo gadu daudzsološākajiem Latvijas biatlonistiem Renārs Birkentāls. Viņam šonedēļ Somijā bija jāstartē Pasaules kausa pirmajā posmā, taču uz to viņš nedrīkstēja doties, jo Latvijas Biatlona federācija (LBF) viņa trenerim Mārim Čakaram nav izsniegusi sacensību akreditāciju. Tādējādi vairāki Čakara pārraudzībā esoši sportisti šobrīd spiesti dirnēt mājās.
Vācijā Covid-19 noliedzējiem cietumsods par dzelzceļa satiksmes apturēšanu

Tiesa Vācijā piektdien piespriedusi cietumsodu diviem Covid-19 noliedzējiem par protesta akciju, kas izjauca dzelzceļa satiksmi.

Tiek uzskatīts, ka apsūdzētie saistīti ar kustību "Querdenken" (Netradicionālā jeb tā dēvētā laterālā domāšana).

Apgabala ti...

EP priekšsēdētājs: Nevienu no Eiropas pilsoņu izteiktajiem pārmaiņu ierosinājumiem nedrīkst uzskatīt par neīstenojamiem
Rīga, 2.dec., LETA. Eiropas Parlaments (EP) ir gatavs rīkoties 450 miljonu eiropiešu interesēs, un nevienu no pilsoņu izteiktajiem pārmaiņu ierosinājumiem nedrīkst uzskatīt par neīstenojamiem, atklājot Konferenci par Eiropas nākotni norādīja EP priekšs...
PVO: 90% pasaules iedzīvotāju ir kaut kāda imunitāte pret Covid-19
Pasaules Veselības organizācija (PVO) aplēsusi, ka 90% pasaules iedzīvotāju ir kaut kāda imunitāte pret Covid-19, taču brīdinājusi, ka vēl var parādīties jauni vīrusa varianti.


Komentāri