lv
N9j55ip2eMU2ySefL6EO1fPFq3np7IxF8IXil0hk
439179

Rubenis par Hamatovas apbalvošanu: Ja JRT trupa viņu pieņem, kāpēc mums uztraukties?

Rubenis par Hamatovas apbalvošanu: Ja JRT trupa viņu pieņem, kāpēc mums uztraukties?
"Balsojums ir tāds, kāds ir. Nevar sākt tagad to apšaubīt, ņemties, ka tas ir politisks jautājums," tā raidījumā "KultūrKlubs" Latvijas Teātra darbinieku savienības (LTDS) valdes priekšsēdētājs Ojārs Rubenis komentēja Čulpanas Hamatovas atzīšanu par gada labāko aktrisi Latvijā. Viņš atzina, ka māksla ar politiku ir nesaraujami saistīta, bet uzstāja – ja Jaunā Rīgas teātra trupas aktieri neiebilst pret Hamatovas klātbūtni savā trupā, tad žūrijai atliek tikai vērtēt viņas aktiera sniegumu.
Foto: Jaunie uzņēmēji 'Spicē' izrāda svētku dāvanu piedāvājumu
1. decembrī tirdzniecības centrā "Spice" atvērts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Radošo industriju inkubatora dalībnieku – jauno uzņēmēju pop-up dāvanu paviljons, informē pārstāvji.
Satversmei atbilst norma, kas neļauj apsūdzētajam iepazīties ar operatīvās darbības materiāliem
Satversmes tiesa (ST) par atbilstošu pamatlikumam ir novērtējusi likuma normu, kas neparedz apsūdzētajam tiesības iepazīties ar operatīvās darbības materiāliem, kuri nav pievienoti krimināllietai un kuri attiecas uz pierādīšanas priekšmetu.
Triumfs un skandāls 'Spēlmaņu naktī' – Rubenis 'KultūrKlubā'
Latvijas teātra sabiedrības lielie svētki "Spēlmaņu nakts" šogad iegrozījās īpatnējā gultnē. Labākā aktiera balvu saņēma Kaspars Zvīgulis, kurš pats tikai pirms mēneša darbu teātrī pametis, lai pievērstos citiem izaicinājumiem. Savukārt labākās aktrise...


Komentāri