lv
qrtGikHBLo0TNCoeOxUnBlhISBp1HfofCd6O9BVq
434480

Šorīt lielā valsts teritorijā reģionālie un vietējie autoceļi vietām sniegoti un apledo

Šorīt lielā valsts teritorijā reģionālie un vietējie autoceļi vietām sniegoti un apledo
Šorīt uz plkst. 6.30 sniegs un apledojums Vidzemē un Latgalē apgrūtina braukšanu pa valsts reģionālajiem un vietējiem autoceļiem. Tāda pati situācija ir arī Kurzemē Talsu un Saldus apkārtnē. Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem, informēja valsts uzņēmumā "Latvijas valsts ceļi" (LVC).
Emīla Dārziņa koncertzālē skatāms mūzikls "Pūt, vējiņi!"
Rīga, 2.dec., LETA. Nacionālās Mākslu vidusskolas Emīla Dārziņa koncertzālē šodien un sestdien, 3.decembrī, plkst.19 būs skatāms mūzikls "Pūt, vējiņi!", aģentūru LETA informēja Rīgas Doma kora skolas projektu vadītāja Aleksandra Āboliņa.

Rīga, ...

Notiks konference par veterinārmedicīnu un veterināro preču izstāde
Rīga, 2.dec., LETA. Šodien Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Veterinārmedicīnas fakultātē notiks konference "Veterinārmedicīnas zinātnes un prakses aktualitātes 2022" un veterināro preču izstāde "VetInfo 2022", liecina LBTU public...
Valsts policijas koledžas kadeti nodos zvērestu un prezentēs koledžas jauno vizuālo identitāti
Rīga, 2.dec., LETA. Piektdien notiks Valsts policijas koledžas kadetu zvēresta došanas svinīgais pasākums, kura laikā tiks prezentēta koledžas jaunā vizuālā identitāte, aģentūru LETA informēja koledžā.

Rīga, 2.dec., LETA. Piektdien notiks Valst...



Komentāri