lv
VfJm5IUV99Ltvm3zHjr99p8vVHs7MimZBJnd2NHA
430315

Lielajā dzintarā uzstāsies Framest un Kristapa Vanadziņa trio

Lielajā dzintarā uzstāsies Framest un Kristapa Vanadziņa trio

Sestdien, 17.decembrī, plkst.18 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" viesosies vokālā grupa "Framest", Kristapa Vanadziņa džeza trio un dziedātājs Daniels Čačija, informēja SIA "Lielais dzintars" sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Lazdeniece.

Mūziķi klausītājiem sagatavojuši īpašu programmu, kurā skanēs skaistākās un populārākās dziesmas no Latvijas un pasaules Ziemassvētku džeza zelta repertuāra.

Mūziķi koncertprogrammu veidojuši kā laika apli, kurā iekļautas kā tradicionālās svētku dziesmas jaunās aranžijās, tā laikmetu pārdzīvojušās. Džeza mūzikas noskaņas atklāsies ne tikai ārzemju mūziķu Frenka Sinatras un Lūisa Ārmstronga savulaik ieskaņotajos hitos, bet arī Raimonda Paula un Zigmara Liepiņa melodijās.

Koncertā izskanēs arī īpaši veltījumi šī gada jubilārei, dzejniecei Mārai Zālītei - tiks pirmatskaņoti džeza pianista un komponista Vanadziņa un komponista Jāņa Ķirša radītie jaundarbi, kas vēstīs par latviskumu, gadskārtām un mīlestību pret Latviju.

Vācijas futbola izlase Pasaules kausa izcīņā izstājas jau grupas kārtā. Svarīgākie notikumi
Vācijas futbolisti ceturtdien pēdējā spēlē Pasaules kausa grupas kārtā ar 4:2 pārspēja Kostarikas izlasi, bet netika astotdaļfinālā, jo nelabvēlīgi beidzās otra spēle grupā.
Saldus novadā grāvī ieslīdējis autobuss
Rīga, 1.dec., LETA. Saldus novada Rubas pagastā grāvī ieslīdējis autobuss, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts policijas pārstāvji. 

Rīga, 1.dec., LETA. Saldus novada Rubas pagastā grāvī ieslīdējis autobuss, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts policija...

Var veicināt izmaksu pieaugumu: "Latvenergo" ir pret "Sadales tīkla" nodalīšanu

Mainot uzņēmuma struktūru un nodalot AS "Sadales tīkls" no mātessabiedrības AS "Latvenergo", sabiedrība nebūtu ieguvēja, jo augtu izmaksas, kā arī nopietnam riskam tiktu pakļauta tīklu modernizācija, aģentūrai LETA norādīja "Latvenergo" pārstāve Ivita ...



Komentāri