lv
3RcYg96RNBROXWr9qI4OF8PyIlJSuha3yL1exaMI
4258733

airBaltic pieprasītākie galamērķi - Brisele, Amsterdama un Madeira

airBaltic pieprasītākie galamērķi - Brisele, Amsterdama un Madeira

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pieprasītākie galamērķi no Rīgas novembrī būs Brisele, Amsterdama un Madeira, informēja "airBaltic" pārstāvji, balstoties uz biļešu pārdošanas un ceļošanas paradumu datiem.

Starp iecienītākajiem "airBaltic" maršrutiem no Rīgas novembrī ir arī lidojumi uz Tenerifi, Barselonu, Frankfurti un Oslo.

Lidsabiedrības pārstāvji norāda, ka pasažieru izvēle liecina par lielu interesi ceļot uz galamērķiem, kas piedāvā gan atpūtas, gan biznesa ceļojumu iespējas.

"airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja 4,536 miljonus pasažieru, kas ir par 35,7% vairāk nekā 2022.gadā, un veica 44 100 lidojumu, kas ir par 18,3% vairāk nekā gadu iepriekš.

Tāpat ziņots, ka "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 664,289 miljonu eiro apmērā, kas ir par 33,2% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 33,852 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Latviskā dzīvesziņa – dievturu reliģija, pagānisma ieraža vai nacionālā pašapziņa?
Šamaņi, druīdi, dabas pielūdzēji, pagāni – šie nebūt nav visi vārdi, kādos dēvēt ļaudis, kuri dažādās pasaules malās joprojām, arī 21. gadsimtā, uztur un ievēro senus rituālus. Latvijā sevi par senču reliģijas uzturētājiem sauc dievturi, kuri 2025. gad...
Pludmales volejbolisti Pļaviņš/Fokerots bez cīņas elites turnīrā Brazīlijā tiek izslēgšanas spēlēs
Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots piektdien Brazīlijā pludmales volejbola profesionālās tūres augstākā līmeņa jeb "Elite 16" turnīrā grupas kārtas noslēgumā Žoaunpesoā bez cīņas guva uzvaru pār visaugstāk izliktajiem pretiniekiem un ...
Elektroauto ierobežotam budžetam – vai tādi eksistē? Spriež auto eksperti
Elektroautomobiļu cenas tirgū joprojām ir salīdzinoši augstas. Vienlaikus, lai gan modeļu, kurus varētu iegādāties zem 50 tūkstošiem eiro, nav daudz, tie nebūt neesot zemē metami, Latvijas Radio raidījumā "Digitālās brokastis" sprieda "Tavs Auto TV" pr...


Komentāri