lv
pp9emjTrlRgDArzjcw2kruhtQjgMA464dP0FhQFF
4251623

Smagas avārijas dēļ bloķēta satiksme uz Liepājas šosejas Mārupes novadā

Smagas avārijas dēļ bloķēta satiksme uz Liepājas šosejas Mārupes novadā

Šorīt Mārupes novadā vieglās un smagās automašīnas sadursmē gājis bojā cilvēks, kā dēļ notikuma vietā bloķēta satiksme, informē Valsts policija.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas ceturtdien ap plkst.9.20 Mārupes novadā, Liepājas šosejas septītajā kilometrā, notika sadursme starp vieglo automašīnu un kravas automašīnu. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona.

Patlaban operatīvie dienesti strādā notikuma vietā un ir bloķēta satiksme.

"Latvijas valsts ceļi" informē, ka negadījuma vietu iespējams apbraukt pa Rīgas apvedceļu, pa Ventspils šoseju un autoceļu Kalnciems-Kūdra.

Par meitenes noslepkavošanu, izmetot viņu pa logu, piespriež 15 gadu cietumsodu

Vidzemes apgabaltiesa Valmierā atstājusi negrozītu Rīgas pilsētas tiesas spriedumu, ar kuru divus vīriešus atzina par vainīgiem jaunas meitenes noslepkavošanā, izmetot viņu pa logu, piespriežot viņiem 15 gadu cietumsodus un uzliekot pienākumu izmaksāt ...

Varētu saīsināt debašu runas laiku budžeta izskatīšanas laikā

Parlaments varētu lemt par debašu runas laika saīsināšanu budžeta izskatīšanas laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina Saeimas spīkere Daiga Mieriņa (ZZS).

Viņa norādīja, ka parlaments budžeta izskatīšanai veltītajā sēdē l...

Augulis: Vietējie ilgi jānotur darba tirgū, vai nāksies domāt par imigrantiem

Valstij jādomā, kā vietējos iedzīvotājus pēc iespējas ilgāk noturēt darba tirgū, vai arī nāksies domāt par imigrantu piesaisti, intervijā aģentūrai LETA pauda labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Runājot par imigrācijas politiku un viesstrādnieku p...



Komentāri