lv
Udekn0juN59l6ObsjqIaN91xxOfvhhkSsRe5xxDi
4250463

Ārpolitikas pētniece: Vēlēšanu rezultāti nekādu «lielu drāmu» Lietuvā nesola

Ārpolitikas pētniece: Vēlēšanu rezultāti nekādu «lielu drāmu» Lietuvā nesola
Lietuvā ir noslēgusies parlamenta vēlēšanu pirmā kārta. Lai gan galīgo vietu sadalījumu Seimā izšķirs otrā kārta, skaidrs, ka lielāko daļu vēlētāju balsu ir ieguvuši sociāldemokrāti. Tas nav pārsteigums, un visticamāk, ka straujas pārmaiņas Lietuvas iekšpolitikā vai ārpolitikā tas nenesīs, Latvijas Radio raidījumā "Divas puslodes" analizēja laikraksta "Diena" ārpolitikas komentētājs Andis Sedlenieks, Latvijas Transatlantiskās organizācijas ģenerālsekretāre Sigita Struberga un Latvijas Radio komentētājs Eduards Liniņš. 
Ceturtdien būs saulains un sauss laiks

Ceturtdien Latvijā dienā gaidāms saulains un sauss laiks, kā arī pūtīs lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +10...+13 grādu atzīmei.

Rīgā spoži spīdēs...

Grupas «One Direction» bijušais dalībnieks Liams Peins gājis bojā 31 gada vecumā

Bijušais britu un īru puišu popmūzikas grupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins trešdien gāja bojā 31 gada vecumā, nokrītot no trešā stāva kādā Buenosairesas viesnīcā, paziņoja Argentīnas policija un ātrās palīdzības dienests.

Vēl nebija zināms, v...

Kā Latvijas uzņēmums tiek galā ar varenajām vēja turbīnām Skotijā (+VIDEO)

Šī sistēma, kas aprīkota ar iegremdējamiem enkuriem, tika speciāli izstrādāta pēdējā gada laikā.

Latvijas "Aerones", pasaules līderis robotu risinājumos vēja turbīnu apkopē, veicis sekmīgus tehnoloģijas testus uz atkrastes (offshore) turbīnas Skotijā. Š...



Komentāri