lv
B77dBuI64cQ2ASyc7I29nSQNjC2ZEejqdqFn0RIy
4247295

Trešdien nokrišņi mitēsies un vējš pierims

Trešdien nokrišņi mitēsies un vējš pierims

Trešdien nokrišņi mitēsies, bet vējš pakāpeniski pierims un dienā pūtīs lēni, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +9...+12 grādu atzīmei.

Arī ceturtdien ir gaidāms sauss un saulains laiks, un vējš turpinās lēni pūst no dienvidu puses. Naktīs vietām veidosies migla. Zem skaidrām debesīm naktīs gaiss atdzisīs līdz -2…+3 grādiem, vien dažviet piekrastē būs par pāris grādiem siltāks. Savukārt dienās saule gaisu iesildīs līdz +10…+13 grādiem.

Senpilsēta Aizpute plāno, kā attīstīties līdz 2040. gadam (+VIDEO)

Kā apdzīvota vietā tā izveidojās kuršu zemē.

2024.gada 27.oktobrī no plkst.12.00 līdz 14.00 Aizputes Kultūras namā, Atmodas ielā 16, notiks kopienas izstrādātās koncepcijas "Aizpute 2040" prezentācija. Pasākumu "Kādai būt Aizputei 2040.gadā?" vadīs Maij...

Ašeradens: Latvijas valsts fondēto pensiju sistēmā ir nepieciešami uzlabojumi

Latvijas valsts fondēto pensiju sistēmā ir nepieciešami uzlabojumi, trešdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" pauda finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Viņš norādīja, ka 17 gadu laikā ieguldījumi valsts fondēto pensiju sistēmā ir nopelnījuši ...

Samazina maksimālo atļauto braukšanas ātrumu; izņēmums – Vidzemes šosejas posms labos apstākļos
Pielāgojoties mainīgajiem ziemas laikapstākļiem, no trešdienas, 16. oktobra, visā valsts ceļu tīklā maksimālais atļautais braukšanas ātrums samazināts uz 90 kilometriem stundā, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Izņēmums ir tikai Vidzemes šos...


Komentāri