lv
5aQxhQCUNWqPcmIAplibMPgMZLFJFxIkbIFOBsJX
4245605

Eksperts Jurģis Liepnieks iestājās pret Ukrainas dalību NATO (+VIDEO)

Eksperts Jurģis Liepnieks iestājās pret Ukrainas dalību NATO (+VIDEO)

Sociālajos tīklos sāka apspriest ar mums sabiedrotās suverēnas valsts sadalīšanu.


Sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) ar negaidītu paziņojumu nācis klajā slavenais polittehnologs Jurģis Liepnieks. Viņš apstrīd Ukrainas, kas cīnās pret agresīvo Krieviju, dalību Ziemeļatlantijas aliansē.

"Vai Latvija ir kaut kur paudusi atbalstu Ukrainai Nato? Kur tas ir debatēts? Kurš tā ir lēmis? Es personiski būtu pret. Visa veida palīdzība kā šobrīd, jā, protams. Visa veida sadarbība, jā. Bet Nato, nekādā gadījumā".

Eksperta paziņojums izraisīja lielu sociālo tīklu apmeklētāju reakciju.

Suņu Jēkabs: "Jataisa militārā alianse Baltijas valstis + Polija + Zviedrija + Somija + Ukraina Tas būtu lietderīgāk nekā NATO".

Kārlis Knābis: "Neviens Latvijai neprasīs tāpat. Uzņemšana NATO mozīmē WWIII, bet tas jau ir tas ko ASV grib".

Nory: "Ukraina nekad netiks pieņemta NATO. Vismaz redzamā nākotnē – nē. Pat scenārijs, kurā Ukraina tiek sadalīta starp de facto Krieviju un suverēnu Ukrainas daļu, kurā ir Rietumu atbalsts drošības garantijām, Ukraina būs BEZ NATO dalības statusa. Naratīvi par ir "wishful thinking".

Kuršenieks: "Kurš lēma, ka Latvija atbalsta Serbijas, Moldovas un Albānijas dalību ES? Protams, Ukrainu vajag vairāk NATO nekā Turciju vai Ungāriju".

Ingus David Rapits!: "Beidzot saprāts ierunājās? Apbrīnojami. Kad dirsai draud pielaist uguni, tad spēja spriest uzlabojas..."

Baltkrievijas bēgļiem atļaus trīs gadu laikā reģistrēt transportlīdzekli Latvijā

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti otrdien atbalstīja grozījumus Ceļu satiksmes likumā, kas paredz Latvijas bēgļa vai alternatīvā statusu ieguvušam Baltkrievijas pilsonim ļaut trīs gadu laikā reģistrēt t...

Meklēs juridisku risinājumu optometrijas salonu darbības nepārtrauktībai

Veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV) sadarbībā ar Latvijas Optometristu un optiķu asociāciju vienojies mēneša laikā rast juridisku risinājumu optometrijas salonu darbības nepārtrauktībai.

Šodien Abu Meri tikās ar Latvijas Optometristu un optiķu asoci...

Muita novērš vairāk nekā 400 kilogramu hašiša kontrabandu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot transportlīdzekļu kontroli Terehovas un Grebņevas muitas kontroles punktos, atklāja narkotisko vielu slēptuves divās kravas automašīnās, kurās atradās kopā 406 kilogrami narkotisko vi...



Komentāri