lv
N1A9FdO85pXGuhPyNB5jtyHWQPGW8BcKZzM5iGYh
424249

Diskusijas, kurās runās par pusaudžiem aktuālām tēmām

Diskusijas, kurās runās par pusaudžiem aktuālām tēmām
Bērnu un pusaudžu resursu centrā (PRC) ikdienā vienlaikus palīdzību saņem vairāk nekā 350 pusaudži un viņu ģimenes visā Latvijā, taču pieprasījums pēc atbalsta ir daudzkārt lielāks. PRC speciālistu pieredze liecina, ka ir vairākas tēmas, kas pusaudžiem ir aktuālas un sagādā grūtības, kā piemēram, augstas prasības pret sevi, vientulība, ķermeņa paštēls u.c. Lai dalītos ar pieredzi un ieteikumiem, PRC sadarbībā ar Swedbank Latvija uzsāk publisko diskusiju ciklu, kurā kopā ar jauniešiem, vecākiem un speciālistiem runās par lietām, kas ir svarīgas pusaudžiem.
TIEŠRAIDE: «Radio Naba» svin 20 – koncerti, dzejas lasījumi un sarunas ar īpašiem viesiem
Latvijas radio 6 – LU Radio NABA 1. decembrī ar īpašu programmu tiešajā ēterā svinēs savu 20. pastāvēšanas gadadienu. Visas dienas garumā varēs dzirdēt un redzēt dzīvās mūzikas koncertus, dzejas lasījumus, ētera instruktoru sarunas un intervijas ar īpa...
Vidējā bruto darba alga Latvijā trešajā ceturksnī - 1384 eiro
Šī gada 3. ceturksnī mēneša vidējā bruto darba samaksa valstī par pilnas slodzes darbu bija 1384 eiro, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.
Sēru vēsts. Mūžībā devies dziesminieks Haralds Sīmanis

Ceturtdien, 1. decembrī, mūžībā devies dziesminieks Haralds Sīmanis, vēsta mūziķis Andris Grunte, kurš ar Sīmani bieži kopā muzicējis.

Mūziķis dzimis 1951.gada 12.jūnijā Cēsīs. Sīmanis ir latviešu dziesminieks, kurš pēc profesijas bija jumiķis. Mākslini...



Komentāri