lv
6UiJoDNSAstm6Q8tiWU5zaBmDw6hLIArFZXxshjy
4235259

Rīgā atklāta Daugavas stadiona bobsleja un skeletona starta estakāde

Rīgā atklāta Daugavas stadiona bobsleja un skeletona starta estakāde

Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF) saidro, ka sportisti šajā starta estakādē varēs trenēties starta ieskrējiena veikšanā visos gadalaikos.

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandris Prūsis atklāja, ka jaunajā starta estakādē sportisti jau veikuši pirmo treniņus.

"Man ir liels prieks un gandarījums par to, ka šeit stāvam un kaut ko atklājam šajos laikos. Es atceros to procesa sākumu, kad mēs sākām runāt, ka varētu būt manēža. Tad paspīdēja iespēja, ka varētu būt arī estakāde, kas sākumā šķita gandrīz nereāls notikums, bet tie notikumi sāka attīstīties un estakāde tagad ir uzbūvēta," stāstīja treneris.

"Estakāde ir tiešām laba, un mēs esam ļoti ar to apmierināti," viņš piebilda.

Estakādē treniņus jau aizvadīja Latvijas vīriešu bobsleja ekipāžas, monobobslejiste Amēlija Kotāne, Latvijas skeletonisti, kā arī Slovākijas sieviešu bobsleja divnieku ekipāža ar piloti Viktoriju Čerņansku.

Slavenais džezmenis  Brenfords Marsalis spēlēs Latvijas galvaspilsētā (+VIDEO)

Vienīgajā koncertā Baltijā viņš atskaņos mūziku, kas saksofonistu ietekmējusi un pavadījusi viņa iespaidīgās karjeras laikā.

Atklājot "Pink Noise Riga", jaunu mūzikas mīļu lolotu galvaspilsētas mūzikas festivālu, kopā ar Latvijas Radio bigbendu 9.novemb...

Eksperts: pensiju 2. līmeņa plāni uzrāda lielisku izaugsmi

Ienesīgums pat vairāk nekā +17%!

"Šī gada pirmie deviņi mēneši finanšu tirgos nesuši pozitīvas vēsmas, ko redzam atspoguļojamies arī Latvijas pensiju plānu rezultātos, atsevišķiem plāniem uzrādot pat vairāk nekā 17% augstu ienesīgumu. Labākos rezultātus...

Ceturtdien Latvijā gaidāma silta rudens diena

Ceturtdien gaidāma pelēka, bet visai silta rudens diena, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Nakts uz ceturtdienu aizritēs ar lielākoties mākoņainu laiku. Centrālajos un austrumu rajonos līs, dažviet iespēja...



Komentāri