lv
VG76QCjgdoYbJjvFAkVWzk9ddRlQtMFcQ5UfBCre
422532

Par nelikumīgu zivju audzēšanu lūdz sākt kriminālvajāšanu pret 'Bior' darbinieku

Par nelikumīgu zivju audzēšanu lūdz sākt kriminālvajāšanu pret 'Bior' darbinieku
Pagājušajā piektdienā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) rosināja prokuratūrai uzsākt kriminālvajāšanu pret Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "BIOR" valsts amatpersonu par iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu mantkārīgā nolūkā, kā rezultātā institūcijai nodarīts mantiskais zaudējums gandrīz 130 tūkstošu eiro apmērā, portālu "Delfi" informēja birojā.
Buklets par rīcību krīzes gadījumā tapis arī vieglajā valodā
Latvijas Neredzīgo bibliotēka sadarbībā ar Vieglās valodas aģentūru un Aizsardzības ministriju bukletu "Kā rīkoties krīzes gadījumā" pārveidojusi vieglajā valodā.
KNAB lūdz apsūdzēt amatpersonu par «Bior» telpu un resursu izmantošanu zivju audzēšanai
25. novembrī Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) rosināja Vidzemes prokuratūrai uzsākt kriminālvajāšanu pret Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "Bior" valsts amatpersonu par iespējamu dienesta stāvokļa ļ...
Saeima noraida opozīcijas rosināto deklarāciju «par valdības kļūdām cīņā ar Covid-19»
14. Saeimas vairākums sēdē ceturtdien, 1. decembrī, noraidīja vairāku opozīcijas deputātu rosināto deklarāciju "Par 13. Saeimas un tās izveidotās valdības pieļautajām kļūdām un pārspīlējumiem, cīnoties ar Covid-19 infekcijas izplatību".


Komentāri