lv
i2YwUsIW6s1ftrWABc7Z0HD6jfwLYdsMdrY8I6gA
419030

Jūrmalā notiks militārās mācības ar personu aizturēšanas imitāciju

Jūrmalā notiks militārās mācības ar personu aizturēšanas imitāciju

Šodien Jūrmalā notiks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) militārās mācības, informē pašvaldībā.

Šajās mācības tiks imitēta arī personu aizturēšana. 1.decembrī no plkst.9.45 līdz 10.15 tās notiks Bulduros Meža prospektā, no plkst.11.40 līdz 12.10 - Dzintaros, Dzintaru prospektā, no plkst.13.25 līdz 13.55 Dubultos, Liedaga ielā, Ceriņu ielā un R.Blaumaņa ielā, bet no plkst.14.20 līdz 14.50 - pie Varkaļu kanāla tilta.

NBS aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret aktivitātēm, jo viens no galvenajiem mācību mērķiem ir valsts aizsardzības spēju stiprināšana.

Akciju cenas pieaug, ASV dolāra vērtība krītas

Akciju cenas Volstrītā trešdien pieauga, bet ASV dolāra vērtība kritās pēc ASV Federālās rezervju sistēmas (FRS) vadītāja Džeroma Pauela uzrunas, kurā viņš norādīja uz FRS pāreju uz mazāk agresīvu monetāro politiku cīņā pret inflāciju.

Akciju cenas kāpa...

Staltbriežu govis dzinējmedībās atļauts medīt ar teļa medību atļaujām

No šodienas, lai mazinātu staltbriežu nodarītos postījumus mežsaimniecības un lauksaimniecības kultūrām, staltbriežu govis dzinējmedībās atļauts medīt ar teļa medību atļaujām, informē Valsts meža dienestā (VMD).

Dienestā informē, ka, pamatojoties uz dat...

Latvijā mobilo sakaru nodrošinātāji cēluši cenas
Rīga, 1.dec., LETA. Energoresursu sadārdzinājuma dēļ Latvijā trīs mobilo sakaru nodrošinātāji cēluši cenas, iepriekš vēstīja Latvijas Televīzija.

Rīga, 1.dec., LETA. Energoresursu sadārdzinājuma dēļ Latvijā trīs mobilo sakaru nodrošinātāji cēlu...



Komentāri