lv
vJQHXOq2BSSUxwg5ExxmT1gEafZpnshfqbyewBJa
4182950

Apšaudē ASV Alabamas štatā četri cilvēki nogalināti

Apšaudē ASV Alabamas štatā četri cilvēki nogalināti

Četri cilvēki nogalināti un vairāk nekā 20 ievainoti apšaudē ASV Alabamas štata Birmingemas naktsdzīves rajonā, informēja vietējā policija.

Policija informēja, ka apšaude uz ielas sākusies sestdien ap plkst.23 (ap plkst.7 svētdien pēc Latvijas laika).

"Vairāki šāvēji raidīja vairākus šāvienus cilvēku grupā," teica Birmingemas policijas pārstāvis Trūmens Fitcdžeralds.

Birmingemas Policijas un glābšanas dienests trīs cilvēku nāvi konstatēja notikuma vietā, bet ceturtais cilvēks nomira slimnīcā. Fitcdžeralds norādīja, ka no ievainotajiem vismaz četru veselības stāvoklis tiek vērtēts kā smags.

Apšaude notikusi Birmingemas rajonā, kur ir daudz izklaides vietu, restorānu un bāru. Sestdien vakarā tur ierasti daudz cilvēku.

Policija apliecināja, ka pagaidām saistībā ar notikušo neviens nav aizturēts.

Organizācijas "Gun Violence Archive" dati liecina, ka šogad visā ASV notikušas vismaz 403 masveida apšaudes, kas definētas kā apšaudes, kurās iesaistīti vismaz četri upuri, miruši vai ievainoti.

Saskaņā ar tās datiem, šogad ASV šaujamieroču vardarbībā ir nogalināti vismaz 12 416 cilvēki.

Aptauja: Latvijā 18% cilvēku ir nesen sākuši biznesu vai plāno to sākt

Ideja par biznesa sākšanu vai jau nodibināts uzņēmums ir vairāk nekā 8% Latvijas iedzīvotāju, bet vēl 10% cilvēku grib sākt biznesu, taču vēl atrodas īstās idejas meklējumos, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Abos g...

Andžejs Ļebedevs otro reizi karjerā uzvar Eiropas spīdveja čempionātā

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) ceturtajā posmā ieņēma piekto vietu un nodrošināja uzvaru kopvērtējumā, otro reizi karjerā kļūstot par Eiropas čempionu, bet otrs Latvijas spīdvejists Jevgeņijs Kos...

Skrējēja Caune ar jaunu Latvijas rekordu triumfē nacionālajā čempionātā 5km distancē
Ogrē svētdien, 22. septembrī, noskaidroja Latvijas čempionus 5 kilometru šosejas skrējienā, kur sievietēm jaunu valsts rekordu sasniedza Agate Caune, savukārt vīriešiem ātrākais bija Kristers Kudlis.


Komentāri