lv
caKi0VSugsnOwTqAwqFwAoCp1q3Oq3KXevICxp2Z
4155446

Karikatūra: Guļošais NATO un draudzīgais drons

Karikatūra: Guļošais NATO un draudzīgais drons
Nacionālās drošības padome pēc incidenta ar Latvijas teritorijā ielidojušo Krievijas kaujas dronu lēmusi aktualizēt un pilnveidot kārtību, kā efektīvāk rīkoties bezpilota lidaparātu radītu drošības apdraudējumu gadījumā. Premjere Evika Siliņa ("Jaunā Vienotība") atzina, ka Latvijas spējas identificēt valsts teritorijā ielidojušus dronus ir ierobežotas, bet ir ieguldīts finansējums, lai tās stiprinātu.
Latvijas Pasts uzsācis bezekrāna pakomātu pilotprojektu

Pirmais mobilais pakomāts Latvijā ir bez ekrāna, bet nodrošina identisku pakas saņemšanu kā ierastie zilās krāsas pakomāti. Tam nav nepieciešama elektrība, jo iekārta aprīkota ar saules enerģijas avotu, kas papildina baterijas veiktspēju.

Paredzēts, ka ...

Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Austrijā, Vīnē, norisināsies laikmetīgās mākslas mese viennacontemporary, kurā tiks pārstāvēta arī galerija "Kogo" no Igaunijas, kas pasākumā prezentēs igauņu mākslinieces Lauras...

Kučinskis: Nodokļus mēģinās pacelt ar paceltu «drošības» karogu

Lai nosegtu vajadzības, kas saistītas tostarp ar valsts drošību, tiks mēģināts celt nodokļus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" prognozēja Saeimas deputāts Māris Kučinskis (AS).

Viņš atzina, ka patlaban nodokļu reformas iezīmējusi...



Komentāri