lv
XL8RIaSITCDcCT7Cl1uW68fk8LIJVtUk0F0WF8F5
414190

Stafecka, Kanters un Ērglis izdod kopdziesmu - Sirds ir balss

Stafecka, Kanters un Ērglis izdod kopdziesmu - Sirds ir balss

Pašmāju dziedātāji Antra Stafecka, Mārtiņš Kanters un Andris Ērglis ieskaņojuši jaunu dziesmu “Sirds ir balss” un izziņo koncertprogrammu ar tādu pašu nosaukumu.

“Dziesma īpaši radīta svētku koncertiem ar tādu pašu nosaukumu “Sirds ir balss”. Ļoti viegli pie manis ieradās dziesmas ideja. Tā ir par to, ka mēs piemirstam piestāt un ieklausīties savā sirdsbalsī, sadzirdēt sevi un tādēļ pasaulē notiek skumjas lietas.

Esmu ļoti saviļņots un iepriecināts, ka varēju šo dziesmu izpildīt kopā ar saviem draugiem, Antru un Andri, kuru balsis man jau sen ir ļoti nozīmīgas,” stāsta Mārtiņš Kanters, kurš ir dziesmas mūzikas un vārdu autors.

Dziesmas aranžējumu veidojis un, piedaloties Edgaram Skrāģim, producējis Ēriks Upenieks. Videoversiju producējis Kaspars Kambars.

'Islāma valsts' paziņo par sava līdera nāvi
Teroristu grupējums "Islāma valsts" trešdien paziņojis, ka grupējuma līderis Abu Hasans al Hašimi al Kuraiši ir nogalināts.
ES jaunās sankcijas varētu skart Krievijai būtiskus ieņēmumu avotus
Pēc dažām dienām spēkā stāsies Eiropas Savienības (ES) sankcijas pret Krievijas naftu. Un jau tuvākajā laikā Briselē varētu tikt apstiprināta nu jau devītā sankciju pakete pret Krieviju. Par to Brisele šobrīd detaļas pilnībā neatklāj, tomēr jau tagad z...
Latvija Ukrainai ziedojusi jau vairākus simtus ģeneratoru
Latvijas iedzīvotāji, uzņēmēji un arī pašvaldības Ukrainai jau ir ziedojušas vairākus simtus ģeneratoru, un tuvākajā laikā uz Ukrainu dosies vēl vairākas kravas. No sala un tumsas Ukrainu patlaban spēs paglābt ģeneratori. To norādījuši enerģētikas eksp...


Komentāri