lv
mTEn0u43Jj7mZ3yMRh3cdORUSykUsZNkklGX56KU
4137916

Smagsvara tehnikas autovadītāji apdraud Salacas pagaidu tilta drošību

Smagsvara tehnikas autovadītāji apdraud Salacas pagaidu tilta drošību

Salacgrīvā smagsvara transportam virs 40 tonnām uz pagaidu tilta pār Salacu obligāti ir jāievēro 30 metru distance starp transporta līdzekļiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC skaidro, ka tas ir nepieciešams drošai pagaidu tilta ekspluatācijai.

Informācija par distanci ir izvietota gan pirms pagaidu tilta, gan arī LVC mājaslapas interaktīvajā kartē ar transporta masas ierobežojumiem.

LVC atgādina, ka smagsvara transporta līdzekļiem, kas ir saņēmuši braukšanas atļaujas, ir obligāti jāievēro šie noteikumi. Tomēr smagsvara tehnikas autovadītāji šos noteikumus neievēro, kā arī satiksmē piedalās pārkrauts transports, kas ir smagāks, nekā norādīts atļaujā.

Šāda rīcība apdraud tilta drošību, tāpēc LVC aicinās pašvaldības un Valsts policiju pievērst pastiprinātu uzmanību šo pārkāpumu kontrolei.

Kopš 30.augusta satiksme pār Salacu Salacgrīvā notiek pa pagaidu tiltu un ir sākta vecā tilta demontāža. Pa pagaidu tiltu ir aizliegt pārvietoties transportam, kas ir smagāks par 52 tonnām.

Tāpat vēstīts, ka esošo tiltu pār Salacu Salacgrīvā pilnībā nojauks un tā vietā uzbūvēs jaunu četru laidumu tēraudbetona siju tiltu ar jauniem balstiem un tērauda sijām.

Zāļu ražotāju asociācija:  «Valdība, šķiet, īpaši galvu nelauza»‎ (+VIDEO)

Ministra iecerē jāziedo būs gan valsts kapitālsabiedrībām, gan privātajiem uzņēmumiem, nosakot konkrētu peļņas procentus, kas jāiemaksā.

Latvijā jau vairākus gadu desmitus ir spēcīgi un daudzas "vētras" izturējuši vietējie zāļu ražošanas uzņēmumi - to ...

Māte Latvijā atguvusi prokremliskā aktīvista Bukaina uz Krieviju nolaupīto meitu

Māte Latvijā ir atguvusi prokremliskā aktīvista Staņislava Bukaina uz Krieviju nolaupīto meitu Moniku, sociālajos tīklos informē ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Par darbību pretvalstiskā organizācijā apsūdzētais Bukains vasaras vidū, ar SUP dēli šķēr...

Ziemeļkoreja izšāvusi vairākas ballistiskās raķetes

Ziemeļkoreja ceturtdien izšāva vairākas tuva darbibas rādiusa ballistiskās raķetes, paziņoja Dienvidkorejas armija.

Dienvidkorejas armijas ģenerālštābs paziņoja, ka konstatējis vairāku šādu raķešu palaišanu uz Japāņu jūras ūdeņiem austrumos no Korejas p...



Komentāri