lv
VUxFxN9ZQIAw16pVKjreJWJIf9pt8Cp4oGTidOmq
4132265

Rīgas līča Kurzemes piekrastē ūdens vietām atdzisis līdz septiņiem grādiem

Rīgas līča Kurzemes piekrastē ūdens vietām atdzisis līdz septiņiem grādiem

Dienvidu vēja ietekmē ūdens temperatūra Rīgas līča Kurzemes piekrastē pazeminājusies līdz 7..12 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Trešdien plkst.6 ūdens temperatūra Mērsraga ostā bija 6,5 grādi, Rojas ostā tā bija noslīdējusi līdz 8,4 grādiem, Kolkā - līdz 12 grādiem.

Pie Daugavgrīvas mola ūdens temperatūra tobrīd bija 17,5 grādi, savukārt Ventspils, Skultes un Salacgrīvas ostā tā svārstījās starp 18 un 19 grādiem.

Lielākajā daļā upju un ezeru ūdens temperatūra ir 15..19 grādi.

Meža kapos Čakstes alejai un Baltajiem krustiem plāno noteikt īpašo statusu

Rīgas I Meža kapos Čakstes alejai un Baltajiem krustiem plāno noteikt īpašo statusu, liecina Rīgas domes Mājokļu un vides komitejā izskatītais lēmumprojekts.

Ar Rīgas domes lēmumu Rīgas I Meža kapu sektoram "Čakstes aleja" plānots noteikt īpašu statusu,...

Ukrainas vēstnieks Latvijā aicina aizliegt sadarboties ar Krievijas pilsētām

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija saņēmusi Ukrainas vēstnieka Latvijā Anatolija Kucevola vēstuli, kurā viņš aicina ar likumu aizliegt Latvijas pašvaldībām sadarboties ar Krievijas un Baltkrievijas pilsētām.

Vēstnieks vērsis komisijas uzmanību uz ...

Aicina iesaistīties Latviešu folkloras krātuves «Simtgades talkā»
Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūts aicina iesaistīties akcijā "Simtgades talka" – palīdzot pārrakstīt digitalizētos krātuves materiālus. Lai gan iesaistīties pārrakstīšanā var arī ārpus uzsaukuma, šoreiz tas veidots arī,...


Komentāri