lv
2HpZTfktmaA5aTtLOWataOxVwn7sr52ajyBQ3jqJ
4129974

«Latvijas pasts» piedāvās izsolēs iegādāties 16 nekustamos īpašumus

«Latvijas pasts» piedāvās izsolēs iegādāties 16 nekustamos īpašumus

VAS "Latvijas pasts" publiskās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvās 16 uzņēmējdarbībā neizmantotus un biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus.

Pastā norāda, ka īpašumi pieejami trīs Latvijas novados. Tostarp uzņēmums izsolīs zemi, ēkas, biroju vai tirdzniecības telpas.

Desmit nekustamie īpašumi atrodas Latgalē - pa diviem Augšdaugavas un Krāslavas novados, pa vienam Ludzas un Preiļu novados, bet četri ir Rēzeknes novadā. Tikmēr četri īpašumi atrodas Zemgalē - pa diviem Aizkraukles un Jēkabpils novados, bet Vidzemē nekustamie īpašumi ir Gulbenes novadā, kā arī Ogres novadā.

Pastā skaidro, ka objektu atrašanās vietas un to potenciālais izmantojums, kā arī cenas atšķiras. Zemākā izsoles sākumcena 320 eiro apmērā noteikta īpašumam Rēzeknes novada Stoļerovas pagastā, kas sastāv no ēkas 129,5 kvadrātmetru platībā, kur dabā atrodami trīs ēku pamati, kā arī zemes 603 kvadrātmetru platībā.

Savukārt augstākā izsoles sākumcena noteikta 60 300 eiro apmērā īpašumam Svētā Ludvika laukumā Krāslavas novadā, kas sastāv no ēkas 3177,5 kvadrātmetru platībā un zemes 3573 kvadrātmetru platībā.

Izsolēm var pieteikties līdz šī gada 26.septembrim, bet izsoles noslēgsies 7.oktobrī.

"Latvijas pasts" atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas nav piemēroti uzņēmējdarbības funkcijai, netiek pietiekama apmērā izmantoti vai neatbilst biznesa mērķiem.

Uzņēmēji gatavojas lielākajai tirdzniecības misijai ASV

Šodien ekonomikas ministrs Viktors Valainis un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvji tikās ar uzņēmējiem, kuri pieteikuši savu dalību Valsts prezidenta un ekonomikas ministra tirdzniecības misijai uz ASV no 16. līdz 24.septembri...

Darba intervijā nebūs pieļaujami jautājumi par svešvalodu zināšanām

Likumprojekts paredz nodrošināt, ka Latvijā kā Eiropas Savienības dalībvalstī nevarētu darbiniekiem pieprasīt krievu valodas zināšanas, pauž likumprojekta autori, atsaucoties arī uz šobrīd darba tirgū pastāvošo to jauniešu diskrimināciju, kuriem krievu...

Podoļaks: krievi pārbauda NATO gatavību sargāt savas robežas

Komentējot krievu lidrobota nokrišanu Latvijas teritorijā, Ukrainas prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks otrdien norādījis, ka Krievija veic "cinisku izlūkošanu ar kauju", lai, izmantojot "salami taktiku", pārbaudītu, kad NATO pat...



Komentāri