lv
eXQJlO7UhLsh10DlbsSI5ZZsv4XE8Lmg3144Vf6f
4112098

Nāk futbola rudens: Latvijas izlase teju jaudīgākajā sastāvā sāk Nāciju līgas turnīru

Nāk futbola rudens: Latvijas izlase teju jaudīgākajā sastāvā sāk Nāciju līgas turnīru
Latvijas futbola valstsvienība sestdien, 7. septembrī, sāks Eiropas futbola federāciju savienības (UEFA) Nāciju līgas jauno sezonu, Erevānā tiekoties ar Armēnijas izlasi. Latvijas komanda debitēs sacensību C līgā, kur mūsu grupā vēl cīnīsies Fēru salu un Ziemeļmaķedonijas vienības, šoruden aizvadot spēles savā un pretinieku laukumā. Septembrī otrajā mačā Latvijas izlase jau otrdien Rīgā uzņems Fēru salu futbolistus.
PVN likme netiks mainīta. Pagaidām

Jau ziņots, ka no nākamā gada plānots paaugstināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmi, noteikt fiksētu un lielāku neapliekamo minimumu, kā arī paaugstināt minimālo algu.

Patlaban pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likme netiks mainīta, bet saglabāj...

Uz skatuves uzstāsies slavenais mākslinieks Andris Bērziņš ar draugiem (+VIDEO)

Priekšnesuma un dziesmas meistaram jau ir 72 gadi, taču viņš ir teicamā formā.

Latvijas leģendārā un izcilā aktiera Andra Bērziņa īpašā koncertizrāde, kas veltīta viņa spožajai aktiera un režisora karjerai, notiks 21.septembrī VEF Kultūras pilī. Šajā sv...

No nākamā gada plānots paaugstināt IIN likmi

No nākamā gada plānots paaugstināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmi, noteikt fiksētu un lielāku neapliekamo minimumu, kā arī paaugstināt minimālo algu, piektdien preses konferencē sacīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Minimālā algas alg...



Komentāri