lv
bVuaMpTXXg5r5KCbrNs9fTVt9pJkVTMn4R14NH0j
4102271

LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt Latvijas nacionālās futbola izlases spēles Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) rīkotajās sacensībās, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ilze Upīte.

LTV vienojusies ar UEFA par Latvijas izlases spēļu pārraidīšanu UEFA Nāciju līgā, kā arī 2026.gada Starptautiskās Futbola federāciju (FIFA) pasaules kausa un 2028.gada UEFA Eiropas čempionāta atlasē.

LTV norāda, ka pēc ilgāka pārtraukuma valstiskas nozīmes futbola notikums būs pieejams ikvienam skatītājam.

Latvijas futbolisti turnīru sāks ar izbraukuma spēli 7.septembrī pret Armēnijas izlasi, bet jau 10.septembrī "Skonto" stadionā Rīgā sacentīsies ar Fēru salu izlasi. Vēl pa divām izlases spēlēm gaidāms oktobrī un novembrī. Spēļu tiešraides būs iespējams skatīties LTV7.

"Mēs ilgi uz šo esam gājuši, lai Latvijas futbola izlases spēles atgrieztos Latvijas Televīzijas ēterā. Nacionālās futbola izlases spēles nav tikai futbols. Šīs spēles ir Latvijas sabiedrībai svarīgs, pat sociāls notikums, un ir ļoti piederīgi, ka tieši sabiedriskā televīzija piedāvā sabiedrībai galvenās Latvijas komandas spēles," pauž LTV Sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

Latvijas izlase spēlēs UEFA Nāciju līgas C līgā - par pakāpi augstāk nekā bieži bijis pirms tam. Vienā grupā ar Latvijas futbolistiem ir Armēnija, Fēru salas un Ziemeļmaķedonija.

Briškens: Abas Rīgas starptautiskās stacijas nedrīkst atstāt puspabeigtas

Uz valdību prioritāri tiks virzīts scenārijs ar integrētu Rīgu jau "Rail Baltica" projekta pirmajā kārtā, aģentūrai LETA atzīmēja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P), komentējot Satiksmes ministrijas (SM) saskaņošanai iesniegto informatīvo ziņojumu...

Kazāks: Banku virspeļņas nodoklis – atbalstāms; pensiju 2. līmeņa samazināšana nav laba izvēle
Banku virspeļņas nodokļa ieviešana un tā sasaiste ar kreditēšanas mērķi ir atbalstāma, taču ideja par iemaksu samazināšanu pensiju 2. līmenī nav laba, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Ka...
Mēs atceramies mūsu valsts vēsturiskā notikuma 80. gadadienu (+VIDEO)

1944.gada 8.septembrī Saeimas priekšsēdētājs Pauls Kalniņš parakstīja Deklarāciju par Latvijas valsts atjaunošanu.

Pirms 80 gadiem - 1944.gada 8.septembrī - bīskapa Jāzepa Rancāna dzīvoklī Mazajā pils ielā 2 notika Latvijas Centrālās padomes pēdējā sēde...



Komentāri