lv
oUEJnlztztES5hUWgNujYBHdfbGPFHJMCU4h8xCT
409973

Šodien rīkos tiešsaistes darba meklēšanas dienu "Darbs un karjera Latvijā"

Šodien rīkos tiešsaistes darba meklēšanas dienu "Darbs un karjera Latvijā"

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkls (EURES) šodien plkst.14 rīkos tiešsaistes darba meklēšanas dienu "Darbs un karjera Latvijā", informēja NVA.

Piedaloties pasākumā "Darbs un karjera Latvijā", darba devēji un darba meklētāji, izmantojot vien datoru vai mobilo ierīci ar interneta pieslēgumu, varēs satikties tiešsaistē. Darba meklētājiem tā ir iespēja atrast darbu, bet darba devējiem - vajadzīgos speciālistus, popularizējot savu biznesu un veicinot tā starptautisku atpazīstamību, klāsta NVA.

NVA cer, ka tiešsaistes darba dienā uzņēmēji varēs uzrunāt arī tos Latvijas valstspiederīgos speciālistus, kuri šobrīd dzīvo un strādā ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā.

Pasākums notiks Eiropas darba dienu platformā "www.europeanjobdays.eu".

Uzņēmējs: Latvijā ietves no ledus bez sāls praktiski nav iespējams attīrīt

Latvijas klimatiskajos apstākļos, kuriem ziemās ir raksturīga liela mainība un atkalas, ietves pilnībā no ledus atbrīvot bez sāls izmantošanas ir praktiski neiespējami, intervijā aģentūrai LETA pauda AS "CleanR Grupa" pilsētvides uzturēšanas meitasuzņē...

Latvijas IKP deviņos mēnešos pieaudzis par 2,4% (+INFOGRAFIKA)

Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šogad deviņos mēnešos pieaudzis par 2,4%, salīdzinot ar 2021.gada attiecīgo periodu, tostarp trešajā ceturksnī, pēc sezonāli un kalendāri nekoriģētajiem datiem, IKP samazinājies par 0,6%, liecina Centrālās statistik...

Plešs: 5G ietekmē arī ekonomiku un labklājību

5G ietekmē ne tikai interneta ātrumu, bet arī ekonomiku un labklājību, trešdien 5G ekosistēmas forumā "5G Techritory" sacīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs (AP).

Plešs norādīja, ka "5G Techritory" forums audzis - ...



Komentāri