lv
7D1Gm8wZQbCsWLZ1Tezf5CKq0AFJFaMBz6icPgFd
409959

Slinkā meksikāņu zupa. Ātri, ērti, garšīgi!

Slinkā meksikāņu zupa. Ātri, ērti, garšīgi!

Reiz reizē ir slinkums gatavot ēst. Zināma sajūta?! Bet tas neizslēdz to, ka ēst gribas tāpat, un lai tie kārtējo reizi nebūtu pelmeņi, VS.LV dalās ar izcilu ātrās meksikāņu zupas recepti. To pat var pasniegt viesiem kādās mazās svinībās.

Nepieciešams:

0,5 kg maltā gaļa

2-3 bundžas konservētu mizotu tomātu

2 bundžas konservētu pupiņu

1 bundža konservēta kukurūza

Pāris ķiploku daiviņu

Pagatavošana:

Sakarsējiet pannu un sāciet cept malto gaļu. Paralēli katlā salejiet visu bundžu saturu (ar šķidrumu) un lieciet uz plīts sildīties. Kamēr maltā gaļa pannā čurkstinās un katrā sāk vārīties zupa, ātri nomizojas ķiploku, sagrieziet un pievienojiet zupai. Kad maltā gaļa gatava, to pievienojiet kopējā katlā. 10 minūtes uz lēnas uguns visu ievāra un Slinkā meksikāņu zupa gatava.

Ja garšo asāks ēdien, vienu no pupiņu bundžām var izvēlēties ar aso sarkano piparu.

Ja zupas konsistence šķiet pārāk bieza, var pieliet tomātu sulu vai pievienot tomātu pastu un pieliet ūdeni.

Svinīgajā gadījumā šo zupu būtu vēlams pasniegt ar baltmaizes grauzdiņiem, kā arī zupai maliet uzgaisīt sarīvētu cieto sieru. Variet izrotāt ar zaļumiem.

Labu apetīti!

Miris Ķīnas bijušais līderis Dzjans Dzemiņs

96 gadu vecumā trešdien miris Ķīnas bijušais līderis Dzjans Dzemiņs, kas valsti vadīja transformācijas periodā no 80.gadu beigām līdz jaunajam gadu tūkstotim, vēsta ziņu aģentūra "Siņhua".

Dzjans varu pārņēma pēc Tjaņaņmeņas slaktiņa un vadīja Ķīnu laik...

Miris Ķīnas bijušais valsts vadītājs Dzjens Dzemiņs
Trešdien 96 gadu vecumā miris Ķīnas bijušais prezidents Dzjans Dzemiņs, kas bija valsts līderis laikā no astoņdesmito gadu beigām līdz 2003.gadam, vēsta "Politico".
Pakalpojumu cenu kāpums slimnīcās. Dažas palielina, citas – nogaida
Siltums, elektrība, pārtika – cenas kāpj visam. Pieaugošās izmaksas ietekmē arī ārstniecības iestāžu maciņus, jo tām ir jāturpina rūpēties un sniegt pakalpojumus pacientiem visu laiku. Ir slimnīcas, kas sava budžeta slogu mēģina nedaudz atvieglot, paau...


Komentāri