lv
Zd10EVSYx9JBTZJa4vROsr73TARxPQhCBOQDIVUR
4099419

Trešdien gaidāms saulains un karsts laiks

Trešdien gaidāms saulains un karsts laiks

Trešdien Latvijā būs lielākoties saulains laiks un gaisa temperatūra pakāpsies nedaudz augstāk, prognozē sinoptiķi.

Nokrišņi nav gaidāmi, naktī un no rīta vietām veidosies migla. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +12..+17 grādiem. Pēcpusdienā gaiss sakarsīs līdz +25..+29 grādiem, bet Rīgas līča Kurzemes piekrastē maksimālā temperatūra būs +22..+24 grādi.

Rīgā trešdien spīdēs saule un nelīs, pūtīs lēns austrumu vējš. Naktī gaisa temperatūra noslīdēs līdz +17 grādiem, dienā termometra stabiņš ēnā pakāpsies līdz +27..+28 grādiem.

Līdz šim augstākā gaisa temperatūra, kas Latvijā reģistrēta 4.septembrī, ir +28,9 grādi 2002.gadā Liepājā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ukraiņu bēgļi saskaras ar atbalsta trūkumu, valodas problēmām un diskrimināciju

Ukraiņu bēgļi Latvijā saskaras ar atbalsta trūkumu bērniem, valodas problēmām un diskrimināciju, secināts Sabiedriskās politikas centra "Providus" pētījumā par Ukrainas iedzīvotājiem un to vajadzībām Latvijā.

Kā norāda "Providus", daļa Ukrainas civilied...

Rudenī Latvijā gaidāms straujāks elektroenerģijas cenu kāpums

Rudenī, līdz ar apkures sezonas tuvošanos, gaidāms arī straujāks elektroenerģijas cenu kāpums, prognozē energokompānija "Enefit".

"Enefit" apkopotā informācija liecina, ka augustā salīdzinājumā ar jūliju elektroenerģijas vidējā cena Latvijas reģionā paa...

Valstsvienības treneris Vītoliņš: Perspektīvi jaunie hokejisti laužas iekšā izlasē
Gatavojoties 2026. gada ziemas olimpiskajām spēlēm, valstsvienības veterāniem jārēķinās ar ļoti nopietnu konkurenci, jo sevi ļoti mērķtiecīgi cenšas apliecināt jaunie hokejisti, sarunā Latvijas Televīzijā otrdien pastāstīja nacionālās izlases galvenais...


Komentāri