lv
tQpTncoeInR2X873rXvoOFDnL1pdFJ2LiKi57ww4
408752

Krievijā aizdegušies degvielas rezervuāri. Pieļauj lidrobota triecienu

Krievijā aizdegušies degvielas rezervuāri. Pieļauj lidrobota triecienu

Krievijā Brjanskas apgabalā, kas atrodas līdzās robežai ar Ukrainu, naktī uz trešdienu aizdegušies rezervuāri ar naftas produktiem, pavēstījis apgabala gubernators Aleksandrs Bogomazs.

Atsaucoties uz avotiem, "Telegram" kanāls 112 un laikraksts "Izvestija" apgalvo, ka no lidrobota nomesta pagaidām neidentificēta munīcijas vienība, kas eksplodējusi, izraisot aizdegšanos.

Incidents noticis Suražas rajonā.

Ugunsgrēka platība trešdienas rītā bijusi 1800 kvadrātmetru, norādīja gubernators. Vēlāk tas pieaudzis līdz 4000 kvadrātmetru, vēsta Kremļa medijs TASS.

Šobrīd ugunsgrēks lokalizēts.

Gubernators ugunsgrēka izraisīšanās iemeslu nemin. Cietušo neesot.

Balsojums par jaunās valdības apstiprināšanu gaidāms decembra vidū

Balsojums par jaunās valdības apstiprināšanu Saeimā gaidāms nedēļā pēc 12.decembra, šorīt LTV "Rīta panorāmā" prognozēja "Jaunās vienotības" politiķis Krišjānis Kariņš, kurš nominēts premjera amatam.

Kariņa vērtējumā, pašlaik darbs pie valdības izveides...

Par jauniem Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem ziņo Ukraina

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz trešdienas rītam sasnieguši 88 880 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 500 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2914 tankus, ...

Somijas valdība uz sabrukuma sliekšņa

Otrdien Somijas valdība nonākusi līdz šim dziļākajā krīzē šīs leģislatūras laikā, kas draud ar valdošās koalīcijas sabrukumu.

Valdība, kuru veido sociāldemokrāti, Centra partija, zaļie, Kreiso alianse un Zviedru tautas partija, ik pa brīdim piedzīvojusi...



Komentāri