lv
gwqREOpuknZOALp7uWCjZyGOSAszkrYqpx9YCLsc
407541

Cēsīs notiks pirmizrāde - Andersena pasakas Ziemassvētkos

Cēsīs notiks pirmizrāde - Andersena pasakas Ziemassvētkos

Šodien plkst.18 Cēsīs Pasaules latviešu mākslas centrā notiks pirmizrāde "Andersena pasakas Ziemassvētkos", informēja teātra vadītāja Ilze Liepa.

Izrādes idejas autori ir Ivo Martinsons un Mārtiņš Liepa, tajā piedalās - Martinsons, Ilze un Mārtiņš Liepas.

Priekuļu kultūras namā bērni to varēs noskatīties 2.decembrī, "Willa teātrī" Rīgā - 4.decembrī, Kandavas kultūras namā - 7.decembrī, Ogresgala kultūras namā - 9.decembrī, Vecpiebalgas kultūras namā - 17.decembrī, Blīdenes kultūras namā - 18.decembrī.

Cēsu Mazais Teātris sāka savu darbību 2019.gadā ar mērķi, attīstīt profesionālu, neatkarīgu mazās formas teātra platformu Cēsīs un reģionā. Lai arī teātris galvenokārt iestudē izrādes bērniem un jauniešiem, mērķis ir veidot repertuāru, uzrunājot dažādus režisorus, neaizmirstot cilvēkus ar funkcionāliem traucējumiem, kā arī aktualizēt tēmas, kas skar visu sabiedrību.

Jauno valdību Saeima varētu apstiprināt decembra vidū, prognozē Kariņš
Balsojums par jaunās valdības apstiprināšanu Saeimā gaidāms nedēļā pēc 12. decembra, trešdien LTV "Rīta panorāmā" prognozēja "Jaunās vienotības" politiķis Krišjānis Kariņš, kurš nominēts premjera amatam.
IDB uzsāk kriminālprocesu par dienesta stāvokļa izmantošanu PMLP iepirkumos
Iekšējās drošības birojs (IDB) uzsācis kriminālprocesu par iespējamu dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) veiktajos iepirkumos, kas saistīti ar elektroniskās tiešsaistes vēlētāju reģistra izstrādi un...
Nesāks kriminālprocesu par tviterī pret pētnieku Kaprānu vērstiem izteikumiem
Valsts policija atteikusies sākt kriminālprocesu saistībā ar Latvijas Universitātes Filozofijas un socioloģijas institūta vadošajam pētniekam Mārtiņam Kaprānam veltītajiem izteikumiem sociālajos tīklos, kurus pētnieks pats vērtē kā draudus.


Komentāri