lv
s4sWd0CKLKRkjdO6pv0mWiiCuEXE4moUJIDdEnJb
4072308

Pagātnes atmiņas šodienas scenogrāfijās Zanes Priedes personālizstādē

Pagātnes atmiņas šodienas scenogrāfijās Zanes Priedes personālizstādē
ISSP galerijā līdz 26. septembrim apskatāma Zanes Priedes pirmā personālizstāde "Marmoleum Real 2mm", kurā lielformāta fotogrāfijās deviņdesmito gadu sadzīves priekšmeti un lietas ievietotas šodienas scenogrāfijās. Izstādes nosaukta linoleja paveida vārdā, un sarunā Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" fotogrāfe stāsta, ka tas tādēļ, ka linolejs simbolizē laikmetam raksturīgās ilgas pēc pārticības, kas izpaužas īsto lietu imitācijās.
Kartupeļu raža un kvalitāte šogad Latvijā gaidāma sliktāka

Kartupeļu raža un kvalitāte šogad Latvijā gaidāma sliktāka, aģentūrai LETA pavēstīja biedrības "Zemnieku saeima" pārstāvji.

Organizācijā atzīmē, ka spēcīgā jūlija izskaņas vētra ir ietekmējusi ne tikai rapša, graudaugu un zirņu ražu, bet arī kartupeļu r...

«Gaismas pilī»‎ tiek atklāta izstāde par godu Gunāram Birkertam (+VIDEO)

Arhitekts nopirka un atjaunoja nelielu māju etrusku laika Itālijā.

Ceļā uz arhitekta Gunāra Birkerta simtgadi 2025. gadā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Mezonīna (M) stāva ātrija galerijā, LNB 105. dzimšanas dienas un Gaismas pils ēkas 10 gadu ju...

Sprūds: Iespējama krievu drona ielidošana Polijā ir NATO dienas kārtībā

Iespējama krievu drona ielidošana Polijā ir NATO dienas kārtībā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Latvijas aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Vaicāts, vai pēc šādiem incidentiem būtu jāseko Polijas vai NATO reakcijai, ministrs sacīja,...



Komentāri