lv
5ek3YLwgeQHdQN3pG9Z96x95m2ILwT6Sn1zGvi2f
4071677

Jūrā saglabājas līdz 20 grādiem silts ūdens

Jūrā saglabājas līdz 20 grādiem silts ūdens

Ūdens temperatūra jūrā ir no 17, 18 grādiem Rīgas līča Kurzemes krastā līdz 19, 20 grādiem pārējā Latvijas piekrastē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Saskaņā ar Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta mērījumiem ūdens temperatūra Bulduros, Majoros un Kauguros pirmdienas vakarā bija 18 grādi.

Lielākajās upēs un ezeros otrdienas rītā ir galvenokārt 17..21 grādu silts ūdens.

Tuvākajās dienās laiks būs pārsvarā saulains, gaisa temperatūra paaugstināsies, piektdien gaidāms 30 grādu karstums, bet sestdien kļūs vēsāks un daudzviet līs, prognozē sinoptiķi.

Latvijas aizsardzības nozare ir izveidojusi kompetences centru (+VIDEO)

Uzņēmumu apgrozījums 2023. gadā bija 1,66 miljardi eiro.

Drošības un aizsardzības industrijas uzņēmumi ir nodibinājuši kompetences centru “DefInno”. Tā mērķis kā inovāciju klasterim ir paaugstināt drošības un aizsardzības nozarēs strādājošo uzņēmumu kon...

Ombuds Apsalons: Sabiedrībā jāvairo izpratne par sabiedrisko mediju darbu
No sabiedrības saņemtie iesniegumi un sūdzības liecina, ka sabiedrībā trūkst izpratnes par sabiedrisko mediju darbu, intervijā Latvijas Radio raidījumā "Labrīt" sacīja sabiedrisko mediju ombuds Edmunds Apsalons, kurš amatā stājās 1. augustā.
Latvijā notiks visaptverošas valsts aizsardzības mācības

No 3.septembra līdz 8.oktobrim visā Latvijā notiks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) organizētās visaptverošas valsts aizsardzības mācības "Namejs 2024", kurās piedalīsies aptuveni 11 000 Latvijas un sabiedroto karavīru un zemessargu.

"Namejs 2024" piedalī...



Komentāri