lv
Q61B1UVQq5KVIN4lIuaSFFdIJBfhN1JIThFG0svl
4045437

«Negaidīju, ka šī grāmata būs kā krimiķis!» Neredzīgo bibliotēka laidusi klajā pirmo garstāstu vieglajā valodā «Pie omītes»

«Negaidīju, ka šī grāmata būs kā krimiķis!» Neredzīgo bibliotēka laidusi klajā pirmo garstāstu vieglajā valodā «Pie omītes»
Vai vieglajā valodā var saistoši stāstīt arī par sarežģītām tēmām, vērpt aizraujošu sižetu un noturēt lasītāja uzmanību 120 lappušu garumā? Var! To apliecina nesen klajā nākušais Guntas Bites garstāsts vieglajā valodā "Pie omītes", ko izdevusi Latvijas Neredzīgo bibliotēka.
Cīņu šovs ar plikām dūrēm. Piedālās Zutis, Stepanovs un daudzi citi

22.augustā no plkst.20:00 norisināsies viens no unikālākajiem pēdējā laikā organizētajiem cīņu šoviem Latvijā - "Bazara 0 Fight club", informē portāls balticevents.info. Tajā savstarpēji duelēsies Latvijas un Lietuvas cīņu mākslas meistari, cīnoties pē...

Ostapenko atgriežas WTA ranga desmitniekā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā pakāpusies par vienu vietu un šonedēļ ieņem desmito pozīciju. WTA ranga desmitniekā Ostapenko nav bijusi kopš 20.maija.

Tikmēr šīs sezonas rangā Latvijas pirmā raket...

Ar plašu programmu kultūras nams Dobelē atzīmē savu jubileju (+VIDEO)

Ēka bija pirmā vieta, virs kuras Atmodas laikā pacēla sarkanbaltsarkano Latvijas karogu.

Dobeles pilsētas Kultūras namam 2024.gada 24.septembrī aprit 85 gadi. Izceļot šo vēsturisko notikumu, 2024. un 2025.gada kultūras sezonu Dobeles pilsētas Kultūras n...



Komentāri