lv
ii7PfMeNcVMvLkusZnWXtc4cAVzFrbA3MAViJT9l
4014113

Drošības apsvērumu dēļ arī šonedēļ atcelti «airBaltic» reisi uz Telavivu

Drošības apsvērumu dēļ arī šonedēļ atcelti «airBaltic» reisi uz Telavivu

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" drošības apsvērumu dēļ atcēlusi lidojumus uz un no Telavivas arī šonedēļ, no 12.augusta līdz 18.augustam, aģentūrai LETA pagājušajā nedēļā pavēstīja "airBaltic" pārstāvis Augusts Zilberts, komentējot iespējamo konflikta izplešanos Tuvajos Austrumos.

Iepriekš "airBaltic" nolēma atcelt lidojumus uz un no Telavivas līdz svētdienai, 11.augustam, tomēr atbilstoši operatīvajai informācijai vēlāk tika nolemts nelidot šajā maršrutā vēl vienu nedēļu.

Zilberts norādīja, ka aviokompānija nepārtraukti turpina uzturēt ciešus kontaktus ar valsts un starptautiskajām iestādēm, vērtējot iespējamos riskus lidojumiem uz Izraēlu.

Tāpat viņš uzsvēra, ka saistībā ar reisu atcelšanu pasažieriem jāsazinās ar "airBaltic" zvanu centru.

Iepriekš Zilberts sacīja, ka drošības situācija Izraēlā var būt mainīga, tāpēc lidsabiedrība saglabā elastību un nepieciešamības gadījumā ir gatava lidojumu grafiku mainīt.

LETA jau vēstīja, ka arī Vācijas aviokompānija "Lufthansa" un tās grupas lidsabiedrības drošības apsvērumu dēļ pagājušajā nedēļā atcēla vēl vairāk reisu uz Tuvajiem Austrumiem. Reisu atcelšana ir saistīta ar pieaugošo saspīlējumu starp Izraēlu un Irānu.

Kā ziņots, "airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja kopumā 4,536 miljonus pasažieru, kas ir par 35,7% vairāk nekā 2022.gadā, un veica 44 100 lidojumu, kas ir par 18,3% vairāk nekā gadu iepriekš.

"airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 664,289 miljonu eiro apmērā, kas ir par 33,2% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 33,852 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Jaunizveidotajā LSM+ platformā turpmāk būs ērti skatāms, lasāms un klausāms viss sabiedrisko mediju saturs citās valodās
Šodien, 12. augustā, atklāta jaunā sabiedrisko mediju portāla LSM sadaļa LSM+, kurā turpmāk vienkopus būs skatāms, klausāms un lasāms viss sabiedrisko mediju saturs citās valodās – ziņas, analītika un unikāli stāsti angļu, krievu, ukraiņu, baltkrievu u...
Audzētāji: Latvijā šogad laba arbūzu un meloņu raža
Lai gan vēl aizvien daudzi ir pārsteigti dzirdot, ka Latvijā var izaudzēt labu un lielu arbūzu un meloņu ražu, pamazām audzētāju kļūst arvien vairāk. 15 kilogramus smags arbūzs vairs nav nekas neparasts Latvijas klimata apstākļos.
Augusts ir Latvijas garākā pārgājiena laiks: padomi iesācējiem (+VIDEO)

Piekraste mūsdienās ir kļuvusi par folklorizētu maršrutu.

Baltijas jūras piekraste ir ne tikai mūsu reģiona lepnums, bet arī iecienīts pārgājienu maršruts, kurā fiziskās aktivitātes viegli apvienot ar dabas baudīšanu. Ir laiks dodoties pārgājienos dabā ...



Komentāri