lv
eP7RjCWBRWp0l41P6pZ7frpv0jTkBYxf3aSbHSzN
4012007

Pētīs Latvijas iedzīvotāju mediju satura lietošanas paradumus

Pētīs Latvijas iedzīvotāju mediju satura lietošanas paradumus

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) izsludinājusi iepirkumu pētījumam par Latvijas iedzīvotāju mediju satura lietošanas paradumiem, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS). Paredzamā līgumcena ir 20 661 eiro.

Pakalpojuma izpildes termiņš plānots no līguma abpusējas parakstīšanas dienas līdz 2024.gada 2.decembrim.

Pretendentam jābūt ne mazāk kā trīs gadu pieredzei laikā no piedāvājuma iesniegšanas dienas līdzvērtīgu sabiedrisko pētījumu vai pakalpojumu jomā. Tāpat pretendentam iepriekšējo trīs gadu laikā jābūt kvalitatīvi veikušam vismaz divus līdzvērtīgus sabiedriskos pētījumus.

Līdztekus pretendentam jānodrošina vismaz viena projekta vadītāja piesaiste, kā arī jānodrošina, ka projektā iesaistītajām personām ir teicamas latviešu valodas zināšanas.

Paredzēts, ka pētījums aptvers visu Latvijas teritoriju. Kopējais respondentu skaits aptaujā paredzēts ne mazāks kā 1200, un aptaujas mērķa grupas ir visi Latvijas iedzīvotāji vecuma grupā no 16 gadiem un vecāki, tajā skaitā mazākumtautību Latvijas iedzīvotāji un jaunieši vecumā no 16 līdz 30 gadiem. Tāpat pētījumā atsevišķā sadaļā tiks ietverts vismaz piecu ekspertu vērtējums par pētījuma aptaujā uzdotajiem jautājumiem.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 22.augusts.

Latvijas delegācijas sportistiem šīs olimpiskās spēles atmiņā paliks ar kopības sajūtu
16 dienu sporta svētku maratons noslēgsies šodien Stade de France stadionā 80 tūkstošu skatītāju priekšā. Latvija šoreiz palika bez medaļām, bet ar augstām vietām. Sportisti, gaidot spēļu noslēguma ceremoniju, izcēla kopības sajūtu, kas valdījusi Latvi...
Tuvākajā diennaktī laikapstākļi būtiski nemainīsies

Tuvākajā diennaktī laika apstākļi Latvijā būtiski nemainīsies - debesīs aizvien būs mākoņi, kas vietām atnesīs lietu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī uz pirmdienu būs mainīgs mākoņu daudzums, valsts austrumos gaidāms ...

Zēbolds un Vaičule būs Latvijas karognesēji olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā

BMX frīstaila sportists Ernests Zēbolds un vieglatlētikas sprintere Gunta Vaičule būs Latvijas delegācijas karognesēji Parīzes olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā, paziņoja Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Noslēguma ceremonija Parīzes stadionā "Stade...



Komentāri