lv
VoMdKDWaBAKTThnBcrGT19A5Vqe6RIhXqAN48TpQ
4007782

LDz izsolē atkārtoti piedāvā iegādāties četrus nekustamos īpašumus

LDz izsolē atkārtoti piedāvā iegādāties četrus nekustamos īpašumus

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli līdz 30.augustam atkārtoti piedāvā iegādāties četrus nekustamos īpašumus, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Nekustamo īpašumu Krustpils ielā 5A, Jēkabpilī, pārdos ar izsoles sākumcenu 10 284 eiro. Īpašums sastāv no sliežu ceļa meistaru mājas.

Savukārt nekustamo īpašumu Mihoelsa ielā 48, Daugavpilī, LDz izsolīs atkārtoti ar izsoles sākumcenu 287 265 eiro. Tas sastāv no administratīvās ēkas un ar ēku saistītās inženierbūves - pazemes ūdensvada un pašteces sadzīves kanalizācijas vada, zemes vienības, kā arī kustamās mantas - 13 gaisa kondicionētājiem.

Plānots izsolīt arī nekustamo īpašumu Torņa ielā 11, Rēzeknē, ar izsoles sākumcenu 42 959 eiro. Īpašums sastāv no dzelzceļa policijas administratīvās ēkas un garāžas.

Savukārt Madonas novada Mārcienas pagastā atkārtoti paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Stacijas ielā 2, Mārcienā. Izsoles sākumcena ir 4625 eiro, īpašums sastāv no stacijas ēkas un šķūņa.

Izsole noslēgsies 30.augustā plkst.13.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums pērn bija 263,529 miljoni eiro, kas ir par 3,4% vairāk nekā 2022.gadā, taču koncerns cieta 3,231 miljona eiro zaudējumus.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna LDz valdošais uzņēmums.

Modernās pieccīņas atlētu Švecovu pieviļ pēdējā disciplīna; Latvijas sportists ierindojas 17. vietā
Dienu pirms Parīzes olimpisko spēļu noslēguma ceremonijas notika cīņa par godalgām modernajā pieccīņā. Latvijas atlēts Pāvels Švecovs finišēja 17. vietā.
Kara muzejs Lestenē tika pārbūvēts par ziedotāju atbalstu (+VIDEO)

Ja izdosies piesaistīt papildu finanšu avotus, plānots, ka Lestenes muzeja pārbūve tiks pabeigta līdz 2025. gada maijam.

Klātesot Tukuma novada pašvaldības, ministriju un biedrību pārstāvjiem, Saeimas deputātu, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas...

TIEŠRAIDE. Modernās pieccīņas finālā startē Pāvels Švecovs
Dienu pirms Parīzes olimpisko spēļu noslēguma ceremonijas cīņu par godalgām finālā sāk modernās pieccīņas atlēti, starp viņiem arī Latvijas sportists Pāvels Švecovs. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.


Komentāri