lv
AhmWefwBmpISBY9CurpdAEX0ZNRbsVYg2wLdUfCw
4007090

Latvijas ceļotāju repatriācija no Spānijas norit veiksmīgi – PTAC

Latvijas ceļotāju repatriācija no Spānijas norit veiksmīgi – PTAC

Patērētāju tiesību aizsardzības centra (turpmāk – PTAC) sadarbībā ar Ārlietu Ministrijas konsulāro departamentu uzsāktā 81 ceļotāja repatriācija no Spānijas uz Latviju norit veiksmīgi.

Repatriācija tika uzsākta saistībā ar SIA “Fisom” nespēju pildīt saistības un konstatētajām komersanta likviditātes problēmām.

Ceļotāji uzsāka mājupceļu no kempinga Spānijā, kā bija plānots, piektdienas pēcpusdienā, aptuveni plkst. 17.00 pēc Spānijas laika, divos autobusos.

Abos autobusos atrodas pieaugušie, ar kuriem notiek regulāra saziņa.

Autobusi ir sasnieguši naktsmītni Francijā, kurā uzturēsies līdz rīt rītam, lai ievērotu visus noteikumus par autobusu vadītāju atpūtas stundām.

Paredzēts, ka rīt no rīta tiks turpināts ceļš no Latvijas atbraukušajos autobusos.

Pēc PTAC rīcībā esošās informācijas repatriējamie jūtas labi, un valda pozitīva gaisotne.

Ņemot vērā, ka PTAC SIA “Fisom” ir anulējis tūrisma operatora licenci, turpmākie šī operatora ceļojumi nenotiks. Par iemaksu atgūšanas procesu PTAC informēs tuvākajā laikā, jo pašlaik prioritāte ir Spānijā esošo bērnu nogādāšana atpakaļ Latvijā.

PTAC tupina būt saziņā ar bērnu vecākiem un Ārlietu ministriju un, detalizētāka informācija par repatriācijas gaitu.

«LaTS» Zvaigžņu festivālā sumināti tīkla labākie dalībnieki

Mazumtirdzniecības veikalu tīkla “LaTS” Zvaigžņu festivālā sumināti izcilākie dalībnieki un baudīta svētku atmosfēra Mežaparka Dziesmusvētku estrādes Kokaru zālē. “Turoties kopā, mēs esam spēks, kas paveic to, ko katrs atsevišķi nekad nesasniegtu. &ldq...

Latviešu izredzes IEM Cologne 2024: ko saka eksperti?

Sezonas pārtraukums ir noslēdzies un laiks 2024. sezonas otrajai daļai, kas sākas ar leģendāro IEM Cologne Counter-Strike 2 Esporta turnīru ar ievērojamu 1 miljona dolāru balvu fondu.

Šis turnīrs ir viens no prestižākajiem un vēsturiskākajiem profesionā...

Tūrisma eksperts skaidro, kāpēc latviešiem patīk Ēģiptē (+VIDEO)

Vasara ir īstais laiks, kad baudīt šo zemi.

Parasti Ēģipte tiek uzskatīta par viegli pieejamu galamērķi, kur baudīt sauli ziemas sezonā. Taču kopš šīs vasaras senā brīnumu zeme ceļotājiem Latvijas ceļotājiem ir pieejama arī vasaras mēnešos. Tūrisma oper...



Komentāri