lv
MaBZNoIHKZ8lF4quWMJA7JV88sQ9LAvKrFRiYkqp
400448

Par vienaudzes slepkavību Carnikavā pret vīrieti sāks kriminālvajāšanu

Par vienaudzes slepkavību Carnikavā pret vīrieti sāks kriminālvajāšanu

Valsts policija rosinājusi prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret jaunieti par vienaudzes slepkavību Carnikavā, informēja policija.

2022.gada 27.jūnijā Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka no iepriekšējā vakara bezvēsts prombūtnē atrodas kāda 2003.gadā dzimusi sieviete, kura pēdējo reizi redzēta 26.jūnijā Carnikavā kopā ar savu paziņu - 2004.gadā dzimušu vīrieti.

Policija nekavējoties sāka saņemtās informācijas pārbaudi un sievietes meklēšanas pasākumus. Tās pašas dienas pievakarē Carnikavā, meža masīvā likumsargi atrada bezvēsts prombūtnē esošās sievietes līķi ar acīmredzamām vardarbīgas nāves pazīmēm.

Vienlaikus tajā pašā dienā policijas rīcībā nonāca informācija, ka bezvēsts prombūtnē esošās sievietes paziņa atrodas Rīgā, uz kādas daudzdzīvokļu mājas jumta un, iespējams, vēlas izdarīt pašnāvību.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās operatīvie dienesti, lai novērstu pašnāvību. Veiksmīgas sadarbības rezultātā jaunais vīrietis tika aizturēts turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Izmeklēšanas laikā vīrietis tika atzīts par aizdomās turēto kriminālprocesā. Tika noskaidrots, ka iespējamais vainīgais vīrietis bijis bojāgājušajai sievietei iepriekš pazīstams un noziegums, visticamāk, izdarīts personīgu motīvu dēļ.

Ķemeru Nacionālā parka Raganu purvā izcirtīs priedes 134 hektāru platībā

Lai veicinātu mitrāju atjaunošanos, Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) atjaunos Raganu purva ainavu, izcērtot un izvācot strauji augošās priedes 134 hektāru platībā, aģentūru LETA informēja DAP projekta "Biotopu un sugu dzīvotņu atjaunošanas" vadītāja I...

Ķīna nosūtījusi jaunu astronautu komandu uz savu kosmosa staciju
Ķīna nosūtījusi uz savu kosmosa staciju "Tiangong" ("Debesu pils") trīs astronautus, lai pirmo reizi veiktu kosmosa stacijas apkalpes nomaiņu.
Latvija neiepirks daļu no rezervētajiem Covid-19 medikamentiem
Ņemot vērā, ka Covid-19 jaunie paveidi vairumā gadījumu vairs neizraisa tik smagu slimības gaitu, kā tas bija vēl pirms gada, Latvija nolēmusi neiepirkt visus pasūtītos Covid-19 medikamentus jeb tā sauktos "antivielu kokteiļus".


Komentāri