lv
s0548diUOrxIvJ2oipHfTqzFyIeUXXDnHCrFZWkn
3997557

Svarcēlājs Suharevs Parīzē cīnīsies par medaļu

Svarcēlājs Suharevs Parīzē cīnīsies par medaļu

Parīzes olimpisko spēļu sacensību 13.dienā par medaļu svara kategorijā līdz 73 kilogramiem cīnīsies svarcēlājs Ritvars Suharevs un Pāvels Švecovs uzsāks modernās pieccīņas sacensības.

Sacensības svarcelšanā tiešraidē tiks translētas televīzijas kanālā LTV7.

Plkst.12 pēc Latvijas laika ar paukošanu sāksies sacensības modernajā pieccīņā.

Piektdien Versaļā notiks sacensības konkūrā, paukošanas bonusa kārtā un peldēšanā, bet sestdien noslēgsies ar skriešanas un šaušanas kombināciju.

Švecovs otro reizi startēs olimpiskajās spēlēs. Pirms trim gadiem Tokijā viņš ieņēma 14.vietu.

Svarcelšanas sacensības Suharevam sāksies plkst.20.30 pēc Latvijas laika.

Pirms trim gadiem Tokijā Suharevs finišēja sestais svara kategorijā līdz 81 kilogramam.

Šodien tiks sadalīti 25 medaļu komplekti boksā, burāšanā, cīņas sportā, daiļlēkšanā, kanoe airēšanā un smaiļošanā, lauka hokejā, maratonpeldēšanā, sporta kāpšanā, svarcelšanā, tekvondo, treka riteņbraukšanā un vieglatlētikā.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.

Parīzes spēlēs Latviju pārstāv 29 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, BMX superkrosā un frīstailā, daiļlēkšanā, jāšanas sportā, kalnu riteņbraukšanā, ložu šaušanā, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, svarcelšanā, šosejas riteņbraukšanā, tenisā un vieglatlētikā.

Tenisiste Ostapenko Toronto zaudē dubultspēļu turnīra pirmajā spēlē
Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien piedzīvoja zaudējumu Toronto "WTA 1000" dubultspēļu turnīra pirmajā mačā, liecina organizatoru informācija.
Ministrs: Bankām virspeļņas nodokli varētu noteikt arī individuāli
Latvijā bankām virspeļņas nodokli varētu noteikt arī individuāli, to ceturtdien, 8. augustā, intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (Zaļo un Zemnieku savienība).
Ūdens līmenis Zemgales upēs krītas

Ūdens līmenis Lielupes baseinā pazeminās, lēnāk tas notiek Svētes upē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Misā pie Lielveisiem kopš pagājušajā nedēļā sasniegtā maksimuma ūdens atkāpies par teju diviem metriem, Bērzē pie Lī...



Komentāri