lv
xbdC8R7veiP6W5QojgDQZQXbzT94QfnXb94UDvFz
398550

Pēdējā laika ceļu satiksmes negadījumi liecina – drošības jostu autobusā lieto retais

Pēdējā laika ceļu satiksmes negadījumi liecina – drošības jostu autobusā lieto retais
Pēdējās nedēļas laikā notikušie ceļu satiksmes negadījumi pievērsuši lielu uzmanību drošības jautājumiem – brauktuvju kopšana, transportlīdzekļu tehniskais stāvoklis, autovadītāju attieksme un uzvedība. Pēdējā laika traģēdijās iesaistīti ir arī autobusi, kas savukārt liek aktualizēt jautājumu par drošības jostu lietošanu arī šajos transportlīdzekļos.
Jūrkalnes iedzīvotāji nobažījusies par jūrā iecerēto vēja parku ietekmi uz piekrasti
Latvija un Igaunija, parakstot sadarbības memorandu, vienojušās, ka tuvāko gadu laikā sāks būvēt vēja ģeneratorus Baltijas jūrā. Tie atradīsies teritorijā starp Sāremā salu un Kurzemes piekrasti, kur esot labākie apstākļi vēja parku attīstībai. Vēja ģe...
Pasludināšanas bazilikā Nācaretē atklāj Aglonas dievmātes mozaīku
Nācaretē otrdien, 29. novembrī, klātesot goda viesiem un ap 50 cilvēku lielai svētceļnieku grupai no Latvijas, Pasludināšanas bazilikā svinīgi atklāta Aglonas dievmātes mozaīka, informēja Valsts prezidenta kancelejā.
Ķekavas novadā daudzdzīvokļu ēkai prasa atmaksāt sniegto valsts atbalstu par patērēto gāzi
Ķekavas novadā dzīvokļu īpašnieku biedrība "Titurgas mājas" saņēmusi negaidītu un nepatīkamu pārsteigumu – uzņēmums "Latvijas gāze" prasa pilnā apjomā atmaksāt jūlijā, augustā un septembrī saņemto maksas samazinājumu no valsts budžeta par dabasgāzi.


Komentāri