lv
ZbNylTEQu6vEP2GRune1vrfsozDnWnVtXJmPuyCp
3984218

Latvijas dominance un ranga līderu nedienas. Olimpiskajā 3x3 basketbolā jākaļ zeltu

Latvijas dominance un ranga līderu nedienas. Olimpiskajā 3x3 basketbolā jākaļ zeltu
Olimpiskais 3x3 basketbola grupas turnīrs iezīmējies ar Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) ranga līderu nepārliecinošu sniegumu. Serbija un ASV, kuras atrodas ranga augšgalā, pēc vairākiem zaudējumiem netika pusfinālā, pierādot favorītu ievainojamību. Rezultāti liecina, ka katra komanda spēj viena otru uzvarēt, bet ir viens patīkams izņēmums, jo ranga astotais numurs – Latvijas izlase – vēl nav zaudējusi un turpina ar perfektu bilanci 7-0.
Mūsu sportistiem bagātīgā sacensību dienā 3x3 basketbolisti cīnās par medaļām

Parīzes olimpisko spēļu sacensību desmitajā dienā Latvijas sportisti startēs pludmales volejbolā, 400 metru sprintā, daiļlēkšanā, konkūrā, kārtslēkšanā un 3x3 basketbolā, pēdējā no tiem latviešiem cīnoties par medaļām.

Vispirms plkst.10 pēc Latvijas lai...

Medaļu cīņas 3x3 basketbolā; latvietis kārtslēkšanas finālā. Olimpisko notikumu tops 5. augustā
Parīzes olimpisko spēļu pēdējās nedēļas ievadā gaida vairāki nozīmīgi notikumi, kas iemantos paliekošu vietu sporta vēsturē. Latvijas 3x3 basketbolisti pirmdien aizvadīs izšķirošās cīņas par medaļām, Valters Kreišs olimpiskajā debijā startēs kārtslēkša...
Zvērestu nodod 37 zemessargi, arī LTV vienības dalībnieki
Svētdien, 4. augustā, agri no rīta uz AB dambja Rīgā svinīgā ceremonijā zvērestu deva 37 jaunie zemessargi. Trešā daļa jauno valsts aizstāvju ir no Latvijas Televīzijas (LTV), kuri gatavi kopā darboties tieši televīzijas zemessardzes vienībā.


Komentāri