lv
0bg0kN8Sgng84R1AfdUAsUGzgJntXhEczVtJgTv8
398016

Go3 jauns gardēžu šovs - Gandrīz garšīgi

Go3 jauns gardēžu šovs - Gandrīz garšīgi

No 1. decembra nākamās paaudzes televīzijā Go3 būs skatāms jauns šovs “Gandrīz garšīgi”, kurā pie tā vadītāja Valda Sila un viņam asistējošās suņu dāmas Mazās viesosies sabiedrībā pazīstamas personības, kas salīdzinās dažādus populārus ēdienus, kā arī eksperimentēs ar garšām cerībā atklāt ko jaunu. Šovu veido pasākumu vadītājs un aktieris Rihards Sniegs.

Go3 oriģinālšova “Gandrīz garšīgi” dalībnieki izlaidīs maltītes gatavošanas posmu un uzreiz ķersies klāt pie ēšanas, salīdzinot dažādu zīmolu burgerus, picas, kafijas, kā arī citus ēdienus un dzērienus ar mērķi noskaidrot, kurš tad ir visgardākais.

Raidījuma vadītājs Valdis Sils kopā ar viesi katru nedēļu caur jokiem, smiekliem un jautrām spēlēm jaunatklās ēdienus, izmēģinot neredzētus produktus un noskaidrojot, vai dārgākais produkts vienmēr ir tas garšīgākais.

Šova epizodēs pie galda redzēsim tādus pazīstamus “gardēžus” kā komiķi Edgaru Bāliņu, TV šovu vadītāju BetaBeidz, kolorīto influenceri Roju Rodžeru un, protams, citus.

Bērziņa: Vienmēr strādāju pēc labākās sirdsapziņas

Kriminālprocesā iesaistītā līdzšinējā Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja Kristīne Bērziņa apgalvo, ka vienmēr strādājusi pēc labākās sirdsapziņas, nodrošinot vēlēšanas, lai tās notiktu likumā noteiktajos termiņos.

KNAB izmeklētajā kriminā...

Profesionālajos kvalifikācijas eksāmenos ieviesīs jaunas pārbaudes darbu formas
Profesionālajos kvalifikācijas eksāmenos ieviesīs jaunas pārbaudes darbu formas, atsakoties no prasības, ka šiem eksāmeniem jāsastāv no divām konkrētām daļām - teorētiskās un praktiskās, paredz valdībā šodien pieņemtie noteikumi par profesionālās kvali...
Puntulis: Mākslas cenzūra demokrātiskā sabiedrībā ir ceļš uz nekurieni
Attiecībā uz plašsaziņas līdzekļos izskanējušo gadījumu ar trīs mākslas darbu izņemšanu no igauņu keramiķa Sandera Raudsepa izstādes Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, kultūras ministrs Nauris Puntulis norāda, ka šis gadījums tiks izskatīts Saeimā,...


Komentāri