lv
mw9ZUxcg9z29vAFN17YhwBsUr5mGCu3GXoz7Lkp7
3972706

Vēl viens Krievijas mūziķis iekļauts melnajā sarakstā. Pasākumu nāksies atcelt

Vēl viens Krievijas mūziķis iekļauts melnajā sarakstā. Pasākumu nāksies atcelt

Liegums ieceļot Latvijā personai tiek noteikts uz nenoteiktu laiku.

2024.gada 2.augustā ir pieņemts lēmums atbilstoši Imigrācijas likuma 61. panta otrajai daļai Latvijas Republikai nevēlamo personu sarakstā iekļaut Krievijas Federācijas pilsoni Denisu Rubļovu. Liegums ieceļot Latvijā personai tiek noteikts uz nenoteiktu laiku.

D. Rubļovs ir turpinājis uzstāties Krievijas okupētajā un prettiesiski anektētajā Krimas pussalā, tādējādi atbalstot Krievijas agresiju pret Ukrainu.

Denisam Rubļovam 2.augustā bija paredzēts koncerts Rīgā klubā "First". Koncerta organizatori par lēmumu ir informēti.

Ārlietu ministrija aicina koncertu un citu publisku pasākumu organizatorus vienmēr rūpīgi pārliecināties par aicināmo viesu reputāciju un rīcību, ņemot vērā un respektējot Latvijas principiālo atbalstu Ukrainas teritoriālajai integritātei.

Latvija visstingrākajā veidā nosoda Krievijas 2014.gadā uzsākto agresiju pret Ukrainu un tās teritoriālo nedalāmību, kā arī neizprovocēto un neattaisnojamo pilna apjoma militāro uzbrukumu Ukrainai.

Rašmane izcīna 26. vietu olimpisko spēļu šaušanā ar mazkalibra pistoli
Latvijas šāvēja Agate Rašmane piektdien Parīzes olimpiskajās spēlēs izcīnīja 26. vietu 25 metru disciplīnā ar mazkalibra pistoli.
Bonus-Malus sistēma pārveidota par centralizētu apdrošināšanas vēstures datu servisu. Kas jāzina autoīpašniekiem?

No ceturtdienas, 1. augusta beidz darboties esošā Bonus - malus (turpmāk - BM) sistēma, transformējot to uz centralizētu apdrošināšanas vēstures datu sniegšanas servisu bez sarežģītiem algoritmiem un formulām, kas padarīja līdzšinējo BM s...

Lietuvā aizturēti 40 no Latvijas iebraukuši robežpārkāpēji, trīs aizbēguši
Lietuvas policisti Utenā ceturtdien aizturējuši 40 robežpārkāpēju grupu, kuru veda no Latvijas, bet trīs migranti aizbēguši un turpina slēpties, paziņoja Lietuvas Policijas departaments.


Komentāri