lv
lQc7xhpTRss5upqbO9RcRHb1quVdNzSVUGQ12kwh
3971271

Parīzes olimpiskā drāma: Latvieši apliecina cīnītāju raksturu 3x3 basketbolā un BMX

Parīzes olimpiskā drāma: Latvieši apliecina cīnītāju raksturu 3x3 basketbolā un BMX
Ar abu Latvijas riteņbraucēju kritieniem ceturtdien Parīzes olimpiskajās spēlēs noslēdzās cīņa par vietu BMX pusfinālos, savainojumus gūstot gan Veronikai Monikai Stūriškai, gan Kristenam Krīgeram. Tikmēr Latvijas 3x3 basketbola izlase vakarā izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, atšķirībā no iepriekšējiem pārliecinošajiem panākumiem izglābjoties spēles galotnē. Latviešu cīnītāju raksturs bija kā uz delnas gan basketbola laukumā, gan BMX trasē.
Latvijas 3x3 basketbolisti Parīzes olimpisko spēļu mačā pieveic ASV komandu

Olimpiskie čempioni Latvijas 3x3 basketbolisti ar Zigmāru Raimo, Franci Lāci, Kārli Lasmani un Nauri Miezi sastāvā ceturtdien grūtā cīņā svinēja ceturto uzvaru četrās Parīzes olimpisko spēļu turnīra spēlēs, atspēlējoties mačā ar ASV.

Latvija uzvarēja ar...

TIEŠRAIDE: Latvijas 3x3 basketbolisti lūko turpināt uzvaru gājienu cīņā pret ASV
Latvijas 3x3 basketbola izlase ar Zigmāru Raimo, Franci Lāci, Kārli Lasmani un Nauri Miezi sastāvā vēlā ceturtdienas vakarā aizvadīs jau ceturto maču olimpiskajās spēlēs. Šoreiz pretiniekos ASV komanda. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.
NBS komandieris rosina apsvērt sieviešu iesaukšanu obligātā dienestā

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš rosina apsvērt sieviešu iesaukšanu obligātā kārtā valsts aizsardzības dienestā (VAD), ceturtdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" atzina Kalniņš.

Nākamgad VAD plānots nokomplektēt jau ar ap...



Komentāri