lv
XxmgUDxs2dcpkk7vTLzDBbU1aIloLbhxiLQmtXdQ
3962836

Jelgavas dzelzceļa līnijā trešdien vairāki vilcieni atcelti

Jelgavas dzelzceļa līnijā trešdien vairāki vilcieni atcelti

Cīnoties ar nedēļas sākumā piedzīvotās vētras sekām, Jelgavas dzelzceļa līnijā trešdien, 31.jūlijā, vairāki pasažieru vilcieni būs atcelti, bet daļā Tukuma līnijas pasažieri tiks pārvadāti ar dīzeļvilcieniem un autobusiem, informē AS "Pasažieru vilciens" (PV).

Jelgavas līnijā trešdien būs atcelti pasažieru vilcienu reisi Rīga-Jelgava plkst.5.03, 7.19, 8.14, 16.13, 17.13 un 18.13, kā arī reisi Jelgava-Rīga plkst.6.08, 8.16, 9.15, 17.15, 18.14 un 19.15. Pārējos reisus plānots izpildīt atbilstoši plānotajam vilcienu kustības grafikam, taču iespējami kavējumi.

Tukuma dzelzceļa līnijā pasažieru pārvadājumus posmā Rīga-Dubulti-Rīga plānots nodrošināt ar elektrovilcieniem, bet posmā Dubulti-Tukums-Dubulti - ar dīzeļvilcieniem un autobusiem pēc speciāla grafika, kas atrodams "Vivi" interneta mājaslapā.

Vilcienu kustība Skultes, Siguldas un Aizkraukles dzelzceļa līnijās 31.jūlijā ir plānota atbilstoši aktuālajam grafikam, tomēr, turpinoties vētras radīto postījumu novēršanai, joprojām ir iespējami vilcienu kavējumi visos virzienos, brīdina PV.

VAS "Latvijas dzelzceļš" darbinieki strādā, lai vilcienu satiksme Tukuma dzelzceļa līnijā tiktu atjaunota pēc iespējas ātrāk, bet tikmēr pasažieri tiek aicināti uz sapratni.

PV norāda, ka operatīvā informācija par izmaiņām vilcienu kustībā pieejama "Vivi" mobilajā lietotnē, PV tīmekļvietnē vai pa tālruni 8000 7600.

Kā ziņots, Latviju svētdien un pirmdien šķērsoja aktīvs ciklons, nesot ekstremāli stipru, ilgstošu lietu, un spēcīgas vēja brāzmas, kas lauza kokus un bojāja elektrolīnijas un satiksmes infrastruktūru.

Tiesa piespriedusi sodu vainīgajiem medniekiem par šaudīšanos pa briežiem no džipa

Kurzemes rajona tiesa Kuldīgā 29.jūlijā bijušos medniekus Mārtiņu Karlsonu un Kasparu Ķudu ir atzinusi par vainīgiem apsūdzībās par pārkāpumiem, 2023.gada decembrī no džipa šaujot pa staltbriežiem, piespriežot viņiem pusotru gadu nosacītu...

Serbijas, Nīderlandes un Francijas 3x3 basketbola izlases olimpisko turnīru sāk ar uzvarām
Pirmās spēles 3x3 basketbolā otrdien aizvadīja arī nākamās Latvijas izlases pretinieces, un arī galvenā mūsu puišu konkurente Serbija olimpisko turnīru sāka ar uzvaru.
Ar uzvaru Parīzes olimpiskajās spēlēs sāk Latvijas 3x3 basketbolisti

Olimpiskie čempioni Latvijas 3x3 basketbolisti ar Zigmāru Raimo, Franci Lāci, Kārli Lasmani un Nauri Miezi sastāvā otrdien Parīzes olimpiskās spēles sāka ar uzvaru.

Latvija ar 21:14 pieveica Lietuvu.

Spēli ar precīzu soda metienu sāka Evalds Džaugis, be...



Komentāri