lv
uoCieEWPntK9eUCAhdgGseean3u6uNG3AG6TiC8t
396207

Ticīgos aicina lūgties par mieru

Ticīgos aicina lūgties par mieru

Sākot no šodienas, 29.novembra, līdz 7.decembrim kustība "Pro Sanctitate" ar novennas palīdzību aicina kopā gatavoties Marijas Bezvainīgās ieņemšanas svētkiem un kopīgi lūgties par mieru, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Romas Katoļu baznīcā.

Šī gada aicinājums ir lūgties novennu rožukroņa formātā par mieru pasaulē un katrā sirdī.

Novenna ir katoļu baznīcas lūgšana vai lūgšanas, kas jāskaita deviņas dienas pēc kārtas.

Kustība "Pro Sanctitate" ir oficiāli atzīta kā kustība, un tās statūti ir apstiprināti Katoļu baznīcā. Kustība darbojas dažādās pasaules valstīs.

Cēsu novadā vientuļie pensionāri var pieteikties palīdzībai ceļu tīrīšanai ziemā

Cēsu novadā vientuļie pensionāri un personas ar invaliditāti var pieteikties pašvaldības palīdzībai privāto ceļu tīrīšanai ziemā.

Šomēnes Cēsu novada domes sēdē apstiprināti saistošie noteikumi, kas turpmāk paredzēs iespēju vientuļiem pensionāriem un mā...

Kols vairs neredz nepārvaramas domstarpības valdības veidošanā

Nepārvaramas domstarpības topošās koalīcijas partiju starpā par valdības veidošanu pašlaik vairs nav redzamas, šādu viedokli intervijā LTV "Rīta panorāmai" pauda Nacionālās apvienības (NA) politiķis, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kol...

Paziņo, kad Latvijā varētu sākties "Rail Baltica" pamattrases būvniecība

Dzelzceļa "Rail Baltica" pamattrases būvniecība Latvijā varētu sākties nākamā gada otrajā pusē, otrdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja satiksmes ministrs Tālis Linkaits (K).

Viņš atzīmēja, ka šobrīd "Rail Baltica" projektā notiek būvniec...



Komentāri