lv
iWjUpwpdT9AtHg011gTuzz6vYLCLT1UhRupqYRTk
3959409

Latvijai nevēlamu personu sarakstā iekļauts Krievijas dziedātājs Pirchalavs

Latvijai nevēlamu personu sarakstā iekļauts Krievijas dziedātājs Pirchalavs

Latvijas ārlietu ministre Baiba Braže (JV) nolēmusi iekļaut gruzīnu izcelsmes Krievijas dziedātāju Irakliju Pirchalavu Latvijai nevēlamu personu sarakstā, liecina ministres ieraksts tviterī.

Viņa norāda, ka Krievijas dziedātājam noteikts aizliegums ieceļot Latvijā uz nenoteiktu laiku.

Kā liecina informācija tīmekļvietnē "bilesuserviss.lv", 2.augustā klubā "First Club" bija paredzēts Pirchalava koncerts, kuru organizē uzņēmums "EWT Osta". Aģentūra LETA novēroja, ka mājaslapā joprojām var iegādāties biļetes uz pasākumu.

"Firmas.lv" norādīts, ka uzņēmuma "EWT Osta" valdes locekle ir Patrīcija Trušina. 2022.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2500 eiro, savukārt peļņa - 2335 eiro. 2023.gadā uzņēmums strādājis ar zaudējumiem 105 eiro apmērā.

No muzikantu grupām sādžās par lauku kapelām kultūras namos. Ieskats tautas mūzikas vēsturē
Jūlija beigās un augusta sākumā Barkavā norisināsies trešās kapelmeistaru mācības un divdesmit trešie tautas muzikantu svētki. Kurā brīdī muzikantu grupas kļuva par kapelām, kā atšķiras zaļumballe no večerinkas, un kā tikt ieceltam sādžas muzikanta god...
Atceļ oranžo brīdinājumu par plūdu riskiem Latvijas upēs
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) atcēlis oranžās pakāpes brīdinājumu par plūdu risku Latvijas upēs pamatīgo lietavu dēļ, to samazinot līdz dzeltenās pakāpes brīdinājumam.
Par šaudīšanos pa briežiem no džipa piespriež lielu sodu

Kurzemes rajona tiesa Kuldīgā 29.jūlijā bijušos medniekus Mārtiņu Karlsonu un Kasparu Ķudu ir atzinusi par vainīgiem apsūdzībās par pārkāpumiem, 2023.gada decembrī no džipa šaujot pa staltbriežiem, piespriežot viņiem pusotru gadu nosacītu cietumsodu ar...



Komentāri