lv
eFm3JOsKNxXSswLaTNaJPpPMxq7zZwfQ4YIxyA3f
3942819

Linkaits izstājies no JKP

Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Linkaits izteicies, ka tagad esot "pienācis laiks pievērsties profesionāliem izaicinājumiem".

Linkaits bijis JKP biedrs sešus gadus, ieņēmis satiksmes ministra amatu Krišjāņa Kariņa (JV) vadītajās valdībās no 2019.gada līdz 2022.gadam.

Tāpat Linkaits bija pirmais numurs JKP sarakstā Eiropas Parlamenta vēlēšanās 8.jūnijā, kurās JKP startēja nesekmīgi un ieguva 1,5% vēlētāju atbalstu.

Pirms tam partija netika pārvēlēta 14. Saeimā, kam sekoja daļas redzamu biedru izstāšanās no partijas.

Pašvaldība pārņems valstij piederošu ēku kompleksu Ģimnāzijas ielā 12

25. jūlijā Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu par valstij piederoša ēku kompleksa bezatlīdzības pārņemšanu pašvaldības īpašumā. Ēkas atrodas Ģimnāzijas ielā 12 un pašlaik pieder Finanšu ministrijai. I...

Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai a...

Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Iepriekš plānotās apmācības...



Komentāri