lv
VSZ5oBz0MDEdruIg6GV1llbQSdPDazWRDDYOYMGT
3942367

Rēzekniešiem liela interese par darba iespējām jaunajā “Bite Latvija” birojā

Rēzekniešiem liela interese par darba iespējām jaunajā “Bite Latvija” birojā

Elektronisko sakaru un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums "Bite Latvija" pirmajā nedēļā pēc vakanču izsludināšanas reģionālajā birojā Rēzeknē ir saņēmis augstu pieteikumu skaitu – kopumā reģistrēti 60 pieteikumi. Kā norāda “Bite Latvija” Klimata kontroles nodaļas vadītāja Endija Kaševska, šis augstais pieteikumu skaits atspoguļo ne vien darba tirgus dinamiku un pieprasījumu pēc kvalitatīvām darba iespējām ārpus galvaspilsētas, bet arī norāda uz reģionu iedzīvotāju aktivitāti un interesi par citām darba iespējām.

Latvijas finanšu iestāžu peļņa pirmajā pusgadā - 286 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos sešos mēnešos strādāja peļņu 286 miljonu eiro apmērā, kas ir par 14,9% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Tostarp jūnijā...

Viņķele: Izmaiņām zāļu cenu regulējumā ir nepieredzēti plaša opozīcija

Izmaiņām zāļu cenu regulējumā ir nepieredzēti plaša opozīcija, intervijā Latvijas Radio sacīja Zāļu valsts aģentūras Zāļu drošuma nodaļas vadītāja, kādreizējā veselības ministre Ilze Viņķele.

Viņķeli bažīgu darot tas, ka protestētāju pulkam pievienojuši...

No amata atkāpjas Smiltenes domes priekšsēdētājs Avotiņš

Nesaņemot deputātu atbalstu pašvaldības nekustamo īpašumu pārdošanai, no amata nolēmis atkāpties Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Edgars Avotiņš (NA), aģentūrai LETA apliecināja mērs.

Ceturtdien notika Smiltenes novada domes ārkārtas sēde, kurā trī...



Komentāri